Afslutning 2020 for kaniner

Året 2020 blev ikke, som vi havde forventet, pga. KV19, skriver formand for kaninudvalget, Keld Larsen. Det gælder også afviklingen af kaninturneringer. Vi kom lidt stille fra start, men ellers er de ugentlige turneringer blevet afviklet planmæssigt. Vi har dog i år ikke fået så mange nye ”kaniner”, som vi kunne ønske. Det kan skyldes, at der er oprettet en ungdomsafdeling, som har holdt på nye unge spillere og tillykke med det gode tiltag for dem.
Kaninturneringen Fyn. Her meldte Sct. Knuds Golfklub og Odense Eventyr fra, pga. manglende spillere. Det betød at Midtfyns Golfklub kun spillede tre turneringer og blev nr. to. Derfor må vi aflevere pokalen og finalen spilles mellem Langeland Golfklub, Langesø Golfklub og Golfklub Lillebælt.

Superkaniner

Her har der været spillet fuldt program og Midtfyns Golfklub vandt igen deres gruppe. Der spilles finale på Midtfyns Golfbane mod Svendborg Golfklub.

Afslutning

Alle spillere, der har deltaget i kaninturneringerne i år, inviteres hermed til en hyggelig afslutnings turnering søndag den 27. september. Tilmelding på golfbox.
Der er fællesstart kl. 9,15. Her vil vi spille en anderledes og sjov turnering. Efter spillet, vil der være lidt fælles hygge, dog UDEN SPISNING. Der bliver uddelt præmier for september. Årets ”KANIN” og årets Hcp. spiller, vil blive hyldet og overrakt gave.
Kaninudvalget vil herefter sige tak for i år og ser frem til næste år, hvor vi forhåbentlig kan færdes mere frit imellem hinanden igen.
Kaninudvalget
Keld Larsen