Andematch og Corona

Da der er kommet strengere restriktioner om forsamlingers størrelse bliver årets Andematch afviklet på en anden måde end tidligere år. Denne måde at afvikle opfylder de seneste restriktioner fra myndighederne.

Der bliver løbende start og der er 3 par i hver starttid = 6 mennesker
Der er 10 minutter mellem hver starttid

Spillerne må ikke møde ind tidligere end 15 minutter før ens starttid
Startliste og scorekortene ligger klar på bord i klubhus. Spillerne henter scorekort.

Når man kommer forbi hul 6 er der også ”løbende suppe” forstået på den måde at flinke mennesker fra Hus- og serviceudvalget har suppe klar, og hvis alle hold bruger omkring 10 minutter på at spise suppe så burde vi kunne holde antallet ved klubhuset på under 10 mennesker

Efter runden har hver start-tid har sin egen præmie – fordeling; Det hold som laver flest stableford-point i bolden får ænder – det næst bedste hold får kyllinger og det tredje bedste hold får 1 lille flaske vin
Og når denne præmie-overrækkelse er slut, så skal spillerne køre hjem inden de næste spillere kommer til klubhuset.

Alt efter antallet af tilmeldinger kan der blive overskud af ænder / kyllinger. Hvis dette sker så vil der inden turneringen afvikles blive trukket lod mellem start-tiderne om hvilke starttider der er ekstra fjerkræ til.