Banen åbnes igen fra 2. april – booking igen mulig

OBS! ONSDAG EFTERMIDDAG ER DER IGEN ÅBNET FOR BOOKING EFTER DE NYE REGLER. DET ER SÅLEDES KUN MULIGT AT BOOKE TO-BOLDE OG KUN MULIGT FOR KLUBBENS EGNE MEDLEMMER.

På baggrund af DGU’s udmelding tidligere i dag, tirsdag den 31. marts, har bestyrelsen for Midtfyns Golfklub besluttet at åbne banen for privat spil med virkning fra torsdag den 2. april, oplyser formand Leif Hagelskjær. De bestillinger, der var for torsdag, er alle slettet, da der skal ændres på bestillingsmåden i Golfbox for at tilgodese de nye betingelser som er beskrevet herunder. Dagen i morgen skal bruges til at ændre på golfbox og på baneopsætningen, så den passer til de nye retningslinjer.

Det vil først være muligt at booke en tid i Golfbox i morgen, onsdag aften, for torsdag og fremefter.

Anbefalinger til spil på banen

1. Spil foregår enkeltvis eller i to-bolde. Afstand på mindst ti minutter mellem bolde.
  2. Ankomst til golfbanen sker tidligst ti minutter før reserveret starttid og spillerne kører hjem umiddelbart efter afsluttet spil.
  3. Flaget fjernes og hullet skæres midt på green.
  4. Banemateriel fjernes (f.eks. river, boldvaskere og trolleys).
  5. Det er kun klubbens egne medlemmer, som bør have adgang til banen.
  6. Klubber opfordres til at iagttage spillernes adfærd på banen og om nødvendigt lukke banen, hvis anbefalinger til sikkert spil ikke bliver overholdt.

Andre praktiske anbefalinger

1. Klubhus og indendørs faciliteter holdes lukket. Højest én person i bag rum ad gangen.
  2. Alle træningsfaciliteter holdes lukket.
  3. Alle toiletfaciliteter holdes lukket, og vaskepladser bør afspærres.
  4. Benyttelse af borde og bænke omkring klubhusområdet forhindres.
  5. Brug udelukkende elektronisk booking og bekræftelse via Golfbox App så vidt det er muligt. De reservationer der p.t. ligger i Golfbox bliver annulleret, da vi skal ændre opsætningen, således at der kun er adgang for klubbens medlemmer og der kun kan spilles i to-bolde.
  6. Hvis man har brug for konverteringstabeller eller scorekort kan det findes på hjemmesiden.
  7. Flexmedlemmer bedes betale via MobilePay eller lægge en billet i postkassen ved vejen.

Anbefalinger til den enkelte golfspiller

1. Er du syg eller har symptomer, så bliv hjemme.
  2. Hold den anbefalede afstand til golfklubbens ansatte/frivillige og efterlev deres anvisninger.
  3. Ankomst til golfbanen sker tidligst 10 minutter før starttid og spillerne kører hjem umiddelbart efter at runden er færdigspillet.
  4. Hold minimum to meters afstand til andre golfspillere.
  5. Sørg for, at der ikke opstår kø på golfbanen. Der bør ikke lukkes igennem. Falder en bold bagud, bør spillerne samle bolden op og følge op, så de er i tempo med de andre bolde.
  6. Undgå fysisk kontakt med andre golfspillere og deres bolde/golfudstyr/scorekort. Lad være med at give hånd eller kramme før og efter runden.
  7. Følg sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger ift. at minimere smittespredning.