Greenfee

Seniorer: 350,- kr.

Juniorer: 175,- kr.

Greenfee priserne gælder alle dage

Kun spil med gyldigt DGU kort.

Greenfee er gældende for hele dagen og inkluderer brugen af bolde på drivingrange.

Tilbud til 3- og 4-bolde

Gælder 3- eller 4-bolde med reserveret starttid i Golfbox.

En flight med 3 eller 4 spillere med én reserveret starttid i Golfbox betaler max. kr. 900,- i samlet greenfee.

Svarende til

225,- kr. pr. spiller i en 4 bold og 300,- kr. pr. spiller i en 3 bold.

Intro-kort kan ikke bruges i dette tilbud.

Den Fynske Greenfee aftale

Spillere med fuldt medlemskab i de Fynske Golfklubber spiller til reduceret pris 200,- kr. på hverdage. I weekender og på helligdage er der ingen rabat. (Ordningen gælder ikke flexmedlemmer kategori “F”)
I Midtfyns Golfklub gælder ordningen også weekender og helligdage.
(Den Fynske Greenfee aftale gælder ikke medlemmer i Ærø Golfklub og medlemmer i Great Northern Golfklub )

Gæster til medlemmer af Midtfyns Golfklub

Medlemmer kan hver medtage max. 1 gæst til en reduceret greenfee på kr. 200,-. Ordningen gælder ikke for flex-medlemmer (kategori ”F”), som heller ikke kan være gæst iht. nærværende ordning. Ordningen gælder ikke for medlemmer af de Fynske klubber, som er omfattet af Den Fynske Greenfeeordning.
Fuldtidsmedlemmer i Midtfyns Golfklub kan medtage en gæst (flagspiller) uden DGU-kort til greenfee kr. 200 (max. 1-2 gange)

Golfhæftet

Midtfyns Golfklub er medlem af Golfhæftet.
Spillere med et Golfhæftet kort betaler ½ greenfee svarende til kr. 175,-
I forbindelse med Golfhäftet kan der ikke anvendes andre rabatter

Leje af Golfbuggy

Midtfyns Golfklub har golfbuggy til udlejning, og formidler ligeledes golfbuggy – ejet af medlemmerne – til udlejning. Henvendelse ved leje af golfbuggy bedes rettet til sekretariatet på mail@midtfynsgolfklub.dk med angivelse af ønsket tidspunkt. Herefter modtages en bekræftelse på aftalen. Prisen andrager kr. 250,- pr 18 huller, og beløbet lægges i en kuvert mærket med ”Buggyleje” samt dato og navn. Kuverten lægges herefter i greenfee kassen.
Kan betales på MobilePay nr. 93022, konto 5994 1209849 eller kontant osv.

Leje af Golftrolley

Midtfyns Golfklub har et mindre antal trolleys til udlejning. Trolleys er placeret i umiddelbar nærhed af klubhuset. Prisen for leje af 1 trolley andrager kr. 30,- pr. 18 huller. Beløbet lægges i greenfee kassen.

Træningsbolde til Drivingrange

Spillere som ikke er medlem af Midtfyns Golfklub, eller som ikke har betalt greenfee, er velkomne til at anvende klubbens drivingrange. Prisen andrager kr. 25,- for 1 spand med træningsbolde. Beløbet lægges i greenfee kassen.

Det er muligt at købe et årskort til drivingrange for kr. 400,- Henvendelse på kasserer@midtfynsgolfklub.dk

Hunde

Man er velkommen til at medbringe sin hund på Midtfyns golfbane. Hunden skal naturligvis være i snor, og evt. efterladenskaber skal bortskaffes af hundeejeren.