Om Midtfynsgolfklub

Midtfyns Golfklub er beliggende i et naturskønt område i kort afstand fra Ringe. Baneanlægget blev indviet i 2008, og klubben har i dag ca. 325 medlemmer, hvoraf en betragtelig del yder en stor frivillig indsats på mange områder.

I Midtfyns Golfklub er vore værdier fundamentet i alt hvad vi foretager os.  Vi vil have nogle gode timer og oplevelser sammen. Vi er nytænkende, forandringsvillige og dynamiske i en omskiftelig hverdag. Foran alt sætter vi dog gensidig respekt, åbenhed og rummelighed.

På de underliggende sider finder du mere information omkring klubbens organisation – herunder de forskellige udvalg.

Vi ser frem til at byde dig velkommen – som medlem, eller som gæst – på vort smukke anlæg.

Ivar Knoth

(formand)