Greenfee

Seniorer: 350,- kr.

Juniorer: 175,- kr.

Greenfee priserne gælder alle dage

Kun spil med gyldigt DGU kort.

Greenfee er gældende for hele dagen og inkluderer brugen af bolde på drivingrange.

Tilbud til 3- og 4-bolde

Gælder 3- eller 4-bolde med reserveret starttid i Golfbox.

En flight med 3 eller 4 spillere med én reserveret starttid i Golfbox betaler max. kr. 900,- i samlet greenfee.

Svarende til

225,- kr. pr. spiller i en 4 bold og 300,- kr. pr. spiller i en 3 bold.

Intro-kort kan ikke bruges i dette tilbud.

Den Fynske Greenfee aftale

I Midtfyns Golfklub gælder ordningen også weekender og helligdage.
Spillere med fuldt medlemskab i de Fynske Golfklubber spiller til reduceret pris 200,- kr. på alle dage, altså også i weekender og på helligdage (fra 1. januar 2021 stiger prisen til 250 kr. – se nedenunder). (Ordningen gælder ikke flexmedlemmer kategori “F”)
(Den Fynske Greenfee aftale gælder ikke medlemmer i Ærø Golfklub og medlemmer i Great Northern Golfklub )

OBS:

Det blev på det Fynske Formandsmøde i august måned besluttet, at i den Fynske Greenfee Ordning skulle greenfee stige fra 200 kr. til 250 fra næste sæson – 2021. Denne pris gælder for klubbens fuldtidsmedlemmer på hverdage fra den 1 januar 2021 i følgende golfklubber:
Odense Golfklub
Odense Eventyr Golf
Sct. Knuds Golf Club
Blommenslyst Golf Klub
Langelands Golfklub
Langesø Golf Club
Golfklubben Lillebælt
Vestfyns Golfklub
Faaborg Golfklub
Svendborg Golf Klub
Midtfyns Golfklub
H. C. Andersen Golfklub
Barløseborg Golfklub

Gæster til medlemmer af Midtfyns Golfklub

Medlemmer kan hver medtage max. 1 gæst til en reduceret greenfee på kr. 200,-. Ordningen gælder ikke for flex-medlemmer (kategori ”F”), som heller ikke kan være gæst iht. nærværende ordning. Ordningen gælder ikke for medlemmer af de Fynske klubber, som er omfattet af Den Fynske Greenfeeordning.
Fuldtidsmedlemmer i Midtfyns Golfklub kan medtage en gæst (flagspiller) uden DGU-kort til greenfee kr. 200 (max. 1-2 gange)

Golfhæftet

Midtfyns Golfklub er medlem af Golfhæftet.
Spillere med et Golfhæftet kort betaler ½ greenfee svarende til kr. 175,-
I forbindelse med Golfhäftet kan der ikke anvendes andre rabatter

Leje af Golfbuggy

Midtfyns Golfklub har golfbuggy til udlejning, og formidler ligeledes golfbuggy – ejet af medlemmerne – til udlejning. Henvendelse ved leje af golfbuggy bedes rettet til sekretariatet på mail@midtfynsgolfklub.dk med angivelse af ønsket tidspunkt. Herefter modtages en bekræftelse på aftalen. Prisen andrager kr. 250,- pr 18 huller, og beløbet lægges i en kuvert mærket med ”Buggyleje” samt dato og navn. Kuverten lægges herefter i greenfee kassen.
Kan betales på MobilePay nr. 93022, konto 5994 1209849 eller kontant osv.

Leje af Golftrolley

Midtfyns Golfklub har et mindre antal trolleys til udlejning. Trolleys er placeret i umiddelbar nærhed af klubhuset. Prisen for leje af 1 trolley andrager kr. 30,- pr. 18 huller. Beløbet lægges i greenfee kassen.

Træningsbolde til Drivingrange

Spillere som ikke er medlem af Midtfyns Golfklub, eller som ikke har betalt greenfee, er velkomne til at anvende klubbens drivingrange. Prisen andrager kr. 25,- for 1 spand med træningsbolde. Beløbet lægges i greenfee kassen.

Det er muligt at købe et årskort til drivingrange for kr. 400,- Henvendelse på kasserer@midtfynsgolfklub.dk

Hunde

Man er velkommen til at medbringe sin hund på Midtfyns golfbane. Hunden skal naturligvis være i snor, og evt. efterladenskaber skal bortskaffes af hundeejeren.

Putte- og indspilsbane
Kig ned mod green på hul 17
Udsigt fra tee på hul 11 med Ringe i baggrunden
Udsigt op mod green på hul 5