Pro / Træner

Claus Berg

Claus Berg har fået et fuldtidsjob andetsteds, men har i sæson 2017 tilbudt at være træner for vore begyndere om lørdagen. I noget omfang vil Claus også kunne fungere som træner for andre af vore medlemmer, hvis du er interesseret i dette så kontakt Claus på telefon 26292151

Det er muligt at booke træning til enkelt lektioner elller til fællestræning

Lidt om træneren

Mit navn er Claus Berg Pedersen og er 47 år, født og opvokset i Odense.

Jeg er pr. 1.april 2012 blevet ansat i Midtfyns Golfklub som træner.

Jeg har været golftræner siden 2000, hvor jeg gik i lære i Odense golfklub, hos den daværende landstræner Magnus Landstrøm, og siden da, har jeg været omkring Kolding, Sønderjylland og sidst i Svendborg. Jeg har i 2 sæsoner arbejdet som Greenkeeper i Blommenslyst Golfklub.

Jeg vil i den kommende sæson, sørge for nogle spændende kurser I kan deltage i, for at dygtiggøre Jer. Det vil naturligvis også være muligt at booke mig til enkeltlektioner, hvor jeg – hvis det er hensigtsmæssigt, vil bruge video analyse, så man kan se hvad der skal rettes og arbejdes på.

Jeg vil også komme med tilbud om golfrejser som jeg håber I vil tage godt imod, da det giver én nogle gode oplevelser, og ikke mindst nogle gode kammeratskaber, man kan drage nytte af i klubben.

Claus Berg

Kære medlemmer af midtfyns golfklub. Så er forårets golftur på plads. Turen går denne gang til det sydlige Spanien, nærmere betegnet cadize. Jeg syntes selv det er et rigtig godt tilbud hvori der indgår Semi all inklusive. Der være undervisning i det omfang folk lyster og der vil blive spillet om præmier. Der er reserveret 24 pladser og de første har allerede tilmeld sig. Læs mere på den vedhæftede fil, eller ring til mig for yderligere oplysninger. Tlf. 26292151