Ingen “Golfens dag” i år

Som alle jo sikkert ved, er Golfens Dag den 26/4 aflyst / udsat pga. forsamlingsforbudet, og jeg ved desværre ikke til hvornår. Der er ingen tvivl om at vi i de danske golfklubber står i en meget svær situation, hvis vi ikke kan få startet nye medlemmer op i år, for vi ved jo der er et naturligt frafald af medlemmer, der stopper pga. alder og førlighed. Vi er jo en sportsgren der er præget af en moden medlemsskare.
Nu er det jo ikke sådan, at folk lige pludslig ikke vil starte på at spille golf, bare fordi vi får en Corona-epedemi, og vi må jo så få fundet en vej til at få dem igang, og selvfølgelig i Midtfyns Golfklub.
Så snart det bliver forsvarligt, og der bliver lempet på forsamlingsforbudet vil vi afholde et Åbent Hus / Golfens Dag arrangement, og vi skal nok melde dato ud så hurtigt som muligt.
I mellemtiden er det vigtigt at vi hver især får overtalt naboer, familiemedlemmer, kollegaer og alle andre på at være klar og komme den dag, og husk det er rigtig godt selv at tage dem med på dagen. Det er altså nemmere at komme til sådan et arrangement når man kender nogen.
Med håbet om vi snart får hverdagen tilbage, og et godt golf-år
Rune
Begynderudvalget