Seniorklubben Mandag Morgen

Målsætning

Seniorgolf Midtfyns Golfklub.

Formål:

”Klub” i klubben til fremme af golfspillet og socialt samvær for seniorer (50+)

Målgruppe:

Klubbens seniormedlemmer med gyldigt DGU kort og Hcp på max. 72.

Golfspillet:

Primært 9 huller med Gunstart. Der spilles 9 huller løbende (d.v.s. at hvis man starter på hul 4 sluttes på hul 12). Holdene sammensættes afhængig af deltagerantal og matchform.

Spilledage:

Primært mandage i den af udvalget fastlagte spilleperiode. Der afvikles venskabsmatcher hjemme eller på fremmede golfbaner. Datoerne for disse vil blive sat op i klubhuset samt vist på klubbens hjemmeside.

Mødetidspunkt:

Matchfee, pt. kr. 10,- skal være indbetalt kl.: 08.45. Lodtrækning foretages herefter. Spillet starter, når holdene er klar på de respektive huller.

Præmier:

Der spilles i Dame og Herre grupper. Vinpræmierne uddeles i hver gruppe efter princippet 1. flaske mindst 6 deltagere, 2. flaske mindst 16 deltagere o.s.v. (herrerækken).  for damerækken ved mindst 4 – 14 -24 deltagere o.s.v.

En deltager kan kun få 1 vinpræmie af disse pr. måned. Der udtages en månedsvinder blandt både Dame- og Herredeltagere, som modtager en vinpræmie. Månedsvinderne findes udfra den enkeltes 3 bedste scores i måneden. Der udtrækkes klappræmier blandt de tilstedeværende efter hver match. Vindere af vinpræmier kan ikke deltage i dagens klappræmie. Der er ligeledes vinpræmie ved “Birdie” og “Hole in One”.

Resultater

Venskabsmatcher og ture

I år er begge vore venskabsmatcher på udebanen.

Vi skulle besøge af Langesø mandag d.4 maj, – p.g.a. covid19 er matchen udsat på ubestemt tid, men vi håber at der kan findes en ny dato. Vi skal i år forsvare pokalen, hvilket aldrig har været let på Langesøs bane.

Fåborg matchen bliver d.7 september – vi har aldrig tabt til Fåborg så det forpligter jo.

Sensommerturen er der endnu ikke taget stilling til.

Nyheder m.m.

Tilmeld dig nyhedsbrevet for Mandag Morgen