Seniorklubben Mandag Morgen

Målsætning

Seniorgolf Midtfyns Golfklub.

Formål:

”Klub” i klubben til fremme af golfspillet og socialt samvær for seniorer (50+)

Målgruppe:

Klubbens seniormedlemmer med gyldigt DGU kort og Hcp på max. 72.

Golfspillet:

Primært 9 huller med Gunstart. Der spilles 9 huller løbende (d.v.s. at hvis man starter på hul 4 sluttes på hul 12). Holdene sammensættes afhængig af deltagerantal og matchform.

Spilledage:

Primært mandage i den af udvalget fastlagte spilleperiode. Der afvikles venskabsmatcher hjemme eller på fremmede golfbaner. Datoerne for disse vil blive sat op i klubhuset samt vist på klubbens hjemmeside.

Mødetidspunkt:

Matchfee, pt. kr. 10,- skal være indbetalt kl.: 08.45. Lodtrækning foretages herefter. Spillet starter, når holdene er klar på de respektive huller.

Præmier:

Der spilles i Dame og Herre grupper. Vinpræmierne uddeles i hver gruppe efter princippet 1. flaske mindst 6 deltagere, 2. flaske mindst 16 deltagere o.s.v. En deltager kan kun få 1 vinpræmie af disse pr. måned. Der udtages en månedsvinder blandt både Dame- og Herredeltagere, som modtager en vinpræmie. Månedsvinderne findes udfra den enkeltes 3 bedste scores i måneden. Der udtrækkes klappræmier blandt de tilstedeværende efter hver match. Vindere af vinpræmier kan ikke deltage i dagens klappræmie. Der er ligeledes vinpræmie ved “Birdie” og “Hole in One”.

Resultater

Venskabsmatcher og ture

I år er begge vore venskabsmatcher på hjemmebanen.

Vi får besøg af Langesø mandag d.6 maj, opslag og tilmeldingslister er ophængt i klubhuset.

Faaborg kommer på besøg mandag d.9 sebtember, herom senere.

Sensommerturen bliver 20-21 august med base i Brædstrup. Hvilke baner der skal spilles tages der stilling til senere.

Nyheder m.m.

Sæsonstart
1 april i strålende solskin åbnede vi sæsonen. Morgenen havde dog givet en lille smule frost, men et kvarter senere end planlagt, havde solen så meget magt, at vi kunne slå ud. 55 spillere var mødt op og selvom gennemsnits scoren viste tegn på lidt vinterrust, kom alle godt i gang. Dagen blev sluttet med et par stykker mad og en kop kaffe.

Tilmeld dig nyhedsbrevet for Mandag Morgen

Mandag morgen udvalg