Tirsdagsdamer

NYHEDER 2018

I dameklubben vælger spillerne selv, om de vil spille 18 huller, men det er kun de 9 første huller, der er tællende, hvis man spiller 18 huller.

Spillere, der spiller 9 huller kan spille på bagni, hvis der er plads (se tidsbestilling 2 – 2½ time før spillestart).

Når man skal handikapreguleres, gør man det selv.

NB: Man skal reguleres, når man går bedre end handikap.

Aktivitetsplan for 2018

Information:

Målsætning: Vi ønsker at sprede glæde ved golfspillet og styrke det sociale samvær.

Målgruppen: Klubbens damer, som er fyldt 18 år og har gyldigt DGU-kort.

Kontingent: Kr. 250 årligt, som betales ved sæsonstart. Kontonummer: 0828-0003033384 (husk navn).

KONDITIONER pr 1. april 2018:

9 huller er tællende. Spillerne vælger selv, om de vil fortsætte og spille 18 huller, men det er kun de 9 første huller, der er tællende.

Præmier til månedens vinder: 2, 3 eller 4 bedste resultater ud af 3, 4 eller 5 spilledage. Årets vinder: Samlet pointtal for alle spilledage lægges sammen for hele sæsonen.

Præmier: En 1. præmie og 3 klappræmier ved månedsafslutningerne.

Man skal handicapregulere, når man går bedre end handicap, men spillerne der spiller til handicap eller over vælger frit, om de vil spille EDS.

Ved følgende spilleformer kan der ikke reguleres handicap: Holdturneringer og Norsk stableford.

Se i øvrigt opslag i klubhuset!

Ture m.m.:

Formand:  Tove Hagen Madsen Tlf: 26 83 65 02 tove.hagen@post.cybercity.dk
Sekretær: Anne Grethe Rasmussen Tlf: 61 72 68 12 agrasmussen51@mail.com
Kasserer: Ulla Nielsen Tlf: 40 10 91 91 jbogebjerg@gmail.com

26. september 2017

Årsberetning ved afslutning på tirsdagsdamesæsonen 2017

Vel mødt til afslutningen af tirsdagsdamesæsonen.

Vi er 33 medlemmer i dameklubben. Ved sæsonens start var vi 29 medlemmer, men udvalget besluttede, at nye medlemmer kunne starte pr. 1.august for halv kontingent. Det gav lidt flere indmeldelser.

Åbningsmatchen foregik i flot, stille solskinsvejr. Vi spillede holdmatch -Stableford. 18 deltog i matchen, 19 til spisningen.

19. maj var der Lady Fyn match i Odense Golfklub. Vi havde 5 deltagere med flotte resultater: Anne Grethe nr. 1 i C-rækken, Ulla nr. 2 i B-rækken og Louise nr. 4 i A-rækken. Faaborg Golfklub er værter næste år og vi er i 2019.

Ved månedsafslutningen for maj måned drøftede vi udflugtstidspunkt. Vi blev enige om at forsøg at lave en eftermiddagsudflugt næste år.

Den 20. juni var der udflugt til Barløseborg golfklub. 11 damer deltog. Vi spillede i højt solskinsvejr. Vi fik en let anretning i restauranten efter matchen, som Ulla vandt.

Ved månedsafslutningen for juni måned, som blev afholdt den 1. august, var der puttekonkurrence, før vi spillede Norsk stableford. Det kostede 20 kr. at deltage. Pengene gik med i den samlede pulje til Pink Cup. Ulla vandt med 34 slag på 18 huller. Efter matchen, hvor der var 18 spillere, deltog 20 til den efterfølgende spisning.

Pink Cup blev afholdt den 5. august i godt vejr. Der blev spillet i damerække A og B og en herrerække. Der var 54 deltagere i matchen, hvoraf 47 spillere deltog i spisningen. 32 herrer deltog. Det er vi meget glade for. Vi fik et overskud på 14000, hvilket må siges at være et flot resultat for så lille en klub.

I dag har der så været afslutning på sæson 2017 med Texas scramble og efterfølgende spisning med 21 deltagere.

Tak til Anne Grethe for at holde styr på scores, og tak til Ulla for at administrere kassen, så der ikke i år har været ekstrabetaling til spisning.

En stor tak til alle, der har sponsoreret præmier og birdies.

Tak for denne sæson.

Tove Hagen Madsen