Ikke i brug – Tirsdagsdamer

Referat af medlemsmøde

Referat af medlemsmøde 2020

Information

Målsætning: Vi ønsker at sprede glæde ved golfspillet og styrke det sociale samvær.
Målgruppen: Klubbens damer, som er fyldt 18 år og har gyldigt DGU-kort.
Kontingent: Kr. 250,- årligt, som betales ved sæsonstart på kontonummer: 5772-6291623482 (husk navn), mobilepay: 61726812 eller kontant til Anne Grethe.

KONDITIONER pr. 1. april 2020:
Der spilles med pointsystem, hvor højeste samlede score af månedens tællende stablefordrunder på de første 9 huller er månedens vinder.
Spillerne vælger selv, om de vil spille 9 eller 18 huller.
Man skal skrive EDS ved spilstart, hvis man vil reguleres.
Man sørger selv for regulering.
Husk at aflevere scorekort i mappen og notere birdies.
Der er månedsafslutning den første tirsdag i måneden med uddeling af 1. præmie, klappræmier og birdiepræmier.
Ved følgende spilleformer kan der ikke reguleres handicap: Texas Scramble, Norsk Stableford og Flagspil.
Se i øvrigt opslag i klubhuset!

Program 2020

Årsberetning 2019

Tirsdagsdamerne har i år haft 33 medlemmer.
Der har vekslende fremmøde både formiddag og eftermiddag, mellem 4 og 25 medlemmer pr. spilledag.

Den 2. april startede sæsonen med en holdturnering med efterfølgende spisning med smørrebrød.
Ved samme lejlighed afholdt vi et ekstraordinært medlemsmøde, hvor vi besluttede, at vi skulle have et pointssystem, hvilket vi ellers ved sidste års medlemsmøde havde besluttet at afskaffe.
Anny tilbød at lave de nye pointlister.

Ved månedsafslutningen i april blev der serveret kiks og ost, hvilket var en succes.

3. maj var Anne Grethe og jeg til Pink Cup VIP-turnering i Åbenrå – et fint arrangement med fuld forplejning, goodybags og inspiration til turneringen i egne klubber.

Den 21. maj var vi vært ved Lady Fyn med deltagelse af 76 damer fra 10 fynske klubber. Der var tørvejr, indtil vi nåede næstsidste green, hvor det begyndte at dryppe lidt.
Efter matchen var der spisning og præmieoverrækkelse i Midtfyns Fritidscenter. Der fik vi en lækker frokostbuffet med mange specialiteter.
Vi vandt pokalen med de 6 bedste nettoscores.

Ved månedsafslutningen i maj spillede vi snorematch, som vi ikke havde prøvet før. Bagefter fik vi igen kiks og ost.

Udflugten den 18. juni til Golfklubben Lillebælt havde 11 deltagere. Efterfølgende var der buffet i klubbens restaurant.

6. august startede vi op efter sommerpausen. Der var 20 til spisning og stableford.

Søndag den 11. august afholdt vi Pink Cup med deltagelse af 54 personer til spil og 33 til spisning. Det blæste med 10-11 sekundmeter, hvilket kunne ses på resultaterne.
Vi kunne efterfølgende sende ca. 17500 kr. til Kræftens Bekæmpelse.

Ved månedsafslutningen i august måned blev de fremmødte beværtet med chips og frugt.

Til sæsonafslutningen er der 23 tilmeldte. 16 har tilmeldt sig Texas Scramble. Menuen består af lækre tapaslignende portionsanretninger fra Fritidscenter Midtfyn.

Jeg vil slutte med at sige Anne Grethe og Ulla tak for deres indsats i udvalget. En særlig tak til Ulla, som stopper i udvalget.

Tak for sæsonen 2019.

Tove Hagen Madsen

Medlemsmøde

Referat af medlemsmødet tirsdag, den 24. september

1. Årsberetning

Tove fremlagde årsberetningen.

1. Økonomi

Ulla fremlagde det uafsluttede regnskab (vi mangler at betale for mad og drikke til afslutningen i aften). Der er overskud på ca. 2000kr.

1. Indkomne forslag

Weekendudflugt (Karen Danielsen)

Karen forslår en weekendtur den 6.-7. juni 2020. Der er endnu ikke fundet et sted.

1. Valg

Ulla trækker sig. Janne Skalshøj er villig til at afløse.

Tove stopper i udvalget efter sæson 2020.

Ønske om flere medlemmer i dameudvalget!

Janne afløser Ulla. Hanne Sandberg er suppleant.

Er der nogen, der vil tage sig af Pink Cup?

Anny Hessellund foreslog, at der blev afholdt en anden turnering i stedet for Pink Cup, evt. i turneringsudvalgets regi.

Det kunne måske være ”Slå et slag for kuglerne”.

Anne Mette Nordtorp forslog en turnering, hvor vi indsamler til en hjertestarter.

Tove kontakter turneringsudvalget.

1. Samlet drøftelse/evaluering

Skal vi fortsætte med nuværende pointsystem?

Vi fortsætter det nuværende pointsystem.

Tove fortalte, at den nye beregning af handikap er udsat til 2021.

Tirsdagsdame udvalg

ToveHagenMadsen-200x200