Torsdagsherrer

Vi starter Torsdag d.30 Marts 2017
Klik på billede for stor version.

Hovedformålet med Torsdagsherrerne er at fremme det sociale samvær omkring golfspillet

Alle herrespillere over 18 år er velkomne, og opfordres til at melde sig til match hver torsdag. Der er altid plads uanset om man møder op alene eller flere. Hold opdeles i bolde af 2,3 eller 4, ved lodtrækning kl. 9.00 og kl. 16.00. Man skal deltage i lodtrækningen for at spille med.
Dispensation fra dette kan gives ved henvendelse til Alf på 21130332
Hvis man ikke kan være ved 1. Tee senest kl 15.55. Meddeles navn og tidspunkt pr sms inden kl 15.00 til 40 51 85 27 og man er med i lodtrækningen og der vil være et hold klar, dog senest kl 17.

Torsdagsherreudvalget udarbejder program, hvoraf det fremgår hvilken matchform og hvilken tee, der spilles fra. Dvs. at der i løbet af sæsonen afvekslende spilles Stableford og slagspil, fra de forskellige farver tee. På hver matchdag uddeles 12 point til nr. 1, 10 til nr. 2, 8 til nr. 3, herefter 6,5,4,3,2 til de følgende, og 1 til alle der har afleveret scorekort. Der er præmie til den bedste spiller hver torsdag, samt ”månedens spiller”. Månedens spiller er den, der har opnået højst pointsum i de spillede runder i den forgangne måned. Ved pointlighed er vinderen den med lavest handicap. Endelig kåres årets spiller efter sidste match.

De torsdag hvor der spilles venskabs match på udebane er ikke tællende. Der uddeles præmier ved sommer hygge turneringen, og ved afslutningsmatchen. Du kan følge stillingen på golfboks. Der vil blive en hulspils turnering som opdeles i puljer. Særlig opslag om dette.

Sådan er du med: Ved enhver match tilmelder man sig i golfboks, og der betales matchfee ( 20 kr.) for at deltage, inden man slår ud, eller man kan betale 350 kr. for hele sæsonen (senest ved udgangen af april). Betaling i kuvert med påført navn, medlemsnummer og beløb lægges i kassen mrk. ”Torsdagsherrerne”.

Efter matchen lægges scorekort – korrekt udfyldt og underskrevet af spiller og markør – i postkassen mrk. ”Torsdagsherrerne”. Enhver spiller er selv ansvarlig for sit scorekort. Forkert udfyldt/afleveret scorekort kan medfører diskvalifikation.

Matchfee dækker udgifter til præmier og sommerhyggeturnering, og derudover spares der op til årets helt store begivenhed, nemlig årets afslutningsmatch/-middag. Ved årets afslutningsmatch kåres ”årets torsdags golfer”, som er den spiller, der har erhvervet flest points gennem hele sæsonen. Der uddeles også præmie til årets hulspiller. Herefter er der en kort ”generalforsamling”. Efter dette går vi over til middag og almindelig hygge for alle deltagere. Ved mindre end 10 spillede runder vil der ved deltagelse i afslutningsmiddagen blive opkrævet et beløb.

Mvh.
Torsdagsherreudvalget

Udflugt med herreklubben i Midtfyns Golfklub.

Herreudvalget på tur i efteråret 2018.
Med venlig hilsen
Herreudvalget.

Resultater 2018 :


Resultater ligger i golfboksTorsdagsherreklubben inviterer til hulspilsturnering 2017, som vil blive afviklet i løbet af sæsonen, med kåring af vinderen torsdag d. 30. September til afslutningen.
Alle vil komme til at spille min. 2 runder
Der spilles med fuldt handicap.
Tilmelding til Arne Larsen på mail: arnel@waoopost.dk eller på liste i klubhuset, senest den 14.04.17 Deltagergebyr på 25 kr. lægges i en kurvet mærket ”hulspil” og ”navn” og puttes i torsdagsherrernes postkasse i klubhuset inden første runde.

Så er årets version af hulspilsturneringen klar.
Tilmeldte spilles blive inddelt i puljer på 3 til 4 spillere, hvor vinderne går videre i en cupturneringen – dette for at alle får minimum 2 runder.
Vi spiller med fuldt handicap, således at hvis spiller A har 18 slag og B har 15, har A ekstraslag på nøgle 1-3.
Puljerne skal være færdigspillet d. 24/6, og resultaterne skrives på opsalgstavlen og mailes løbende til arnel@waoopost.dk
Puljerne ser således ud

God Tur

Mvh
Torsdagsherreudvalget

TORSDAGSHERRE DUEL


Alle medlemmer i torsdags herreklubben opfordres til at deltage i matchen,

Midtfyns Golfklub mod HCA Golfklub og Langesø herre klub torsdag den 18/5
Der slås ud kl. 16.00 med gunstart i Langesø. (der betales grenfree 200 kr. )
Tilmelding senest den 14/5

Midtfyns Golfklub mod Langesø Golfklub og HCA herre klub torsdag den 22/6
Der slås ud kl. 16.00 med gunstart midtfyn.
Tilmelding senest den 14/6

Midtfyns Golfklub mod Langesø Golfklub og HCA herre klub torsdag den 10/8
Der slås ud kl. 16.00 med gunstart på HCA (der betales grenfee 200 kr – G5 kort kan bruges).
Tilmelding senest den 6/8

Der er indkøbt en pokal som Langesø vandt i 2015 og 2016, som skal vi gerne have vundet igen så den kan stå i vort klubhus.
Der er gevinst til de 3 bedste fra hver klub.

Matchen tæller ikke med i Torsdagsherreklubbens konkurrence. Der spilles stableford fra gul tee.
Efterfølgende vil der være fællesspisning for ???? kr.(+ drikkevarer)

Tilmelding nødvendig på listen i klubhuset, eller på mail til alf@123dk.dk .

Hilsen Torsdags herre udvalget.

Torsdagsherreklubben

AFSLUTNING.

Formand: Frands Trabjerg
tlf: 22 74 14 56
frandstrabjerg@hotmail.com
Kasser: Gert Jensen
tlf: 51 27 21 51
gertipsenjensen@gmail.com
Medlem: Erik Jeppesen
tlf: 40 51 85 27
erikjep@123dk.dk
Medlem: Michael Madsen
tlf: 21 94 35 38
mm_79@live.dk
Medlem: Dennis Carlson
tlf: 53 29 79 68
denniscarlson@live.dk