Torsdagsherrer

Sæsonafslutning d 29 september 2018

Vi starter Torsdag d.29 Marts 2018

HERREKLUBBEN MIDTFYNS GOLFKLUB

Herreklubbens hovedformål er, at fremme det sociale samvær omkring golfspillet.
Alle Herrer, der er fuldgyldige medlemmer af MFG, kan være med i Herreklubben.
For at deltage i torsdagsmatcher skal man, tilmelde sig i golfboks og skrive sig på startlisten som vil ligge i klubhuset.

Betale 20 kr. pr. runde eller betale for hele sæsonen 350 kr. Hvorved der opnås lidt rabat…. alle pengene går ubeskåret til herreklubbens virke…dvs. præmier og events.
Betaling lægges i en kuvert med navn og medlemsnummer og lægges i herre klubbens postkassen.
Som hovedregel er der teetime kl. 9.00 og kl. 16.00. der trækkes hold, 2,3,eller 4 bolde blandt dem, der er klar senest 15 min før..se spille planen for forskudt teetime… vil man spille på andre tidspunkter om torsdagen, kan dette lade sig gøre, såfremt markøren, også er torsdagsherrer. Der vil dog altid være mindst én, at spille med fra kl. 16. På præmiedage er der gunstart iflg.spilleplan..for alle.

Pointgivning er uændret.. 12 til den bedste. Derefter 10,9,8,7,6,5,4,3,2 og endelig 1 point til alle der deltager….
der er 8 tællende runder i foråret og 8 tællende runder i efteråret……den spiller der har flest point efter de 16 runder er årets TORSDAGSHERRER.

Herreklubbens hulspilsmatch er en separat turnering, hvor konditioner for denne udarbejdes af hulspilslederen…..

Scorekort skal være udfyldt korrekt.. ellers er de IKKE tællende….. så husk, at minimum markøren, skriver sit klubnummer tydeligt.
Ved årsafslutning er der som vanligt generalforsamling….

Mvh.
Torsdagsherreudvalget

Udflugt med herreklubben i Midtfyns Golfklub.

Herreudvalget på tur i foråret 2019.
Hej alle,

På nuværende tidspunkt har 7 medlemmer tilkendegivet interesse for at deltage (meldt tilbage til mig på mail). Vi skulle gerne op på 12 deltagere, og jeg sender derfor oplægget en gang mere, og opfordrer til, at I breder tilbuddet ud til andre i klubben, som kunne være interesseret. Endelig frist for tilkendegivelse om deltagelse til mig (uden garanti) er 30. september, hvorefter der vil tilgå besked vedr. det videre forløb.

Hilsen Ivar
—————————-
Hej alle,

Ifm. forårsafslutningen i herreklubben præsenterede jeg et oplæg til en herretur til Scotland i juni 2019. Jeg vedlægger præsentationen, så I der ikke havde mulighed for at deltage kan se hvad det drejer sig om. Oplægget til turen tager udgangspunkt i en deltagelse på min. 12 deltagere, og det var glædeligt at konstatere, at der allerede i forbindelse med præsentationen allerede var netop 12, som tilkendegav stor interesse for deltagelse i turen. Jeg beder alle, som er interesserede give mig en foreløbig tilbagemelding (ikke på nogen måde bindende på dette tidspunkt) for at jeg kan vurdere om de forespørgsler jeg har lagt ud evt. skal revideres mht. deltagerantallet. Det er vigtigt, at det også tilkendegives såfremt man ønsker enkeltværelse. Når vi når hen i det tidlige efterår vil turen blive mere konkret, når vi kender det ca. deltagerantal. Oplægget til turen er præsenteret i herreklubben, men alle mandlige medlemmer i Midtfyns Golfklub er naturligvis velkomne, så del det gerne med andre.

Såfremt I skulle havespørgsmål, som ikke umiddelbart er belyst i præsentationen, er I naturligvis velkomne til at kontakte mig.

Ivar Knoth 4073 9582

Herreudvalget.

Resultater 2018 :

Resultater ligger i golfboks

Torsdagsherreklubben inviterer til hulspilsturnering 2018, som vil blive afviklet i løbet af sæsonen, med kåring af vinderen torsdag d. 29. September til afslutningen.
Alle vil komme til at spille min. 2 runder
Der spilles med fuldt handicap.
Tilmelding til Dennis Carlson på mail: denniscarlson@live.dk eller på liste i klubhuset, senest den 14.04.17 Deltagergebyr på 25 kr. lægges i en kurvet mærket ”hulspil” og ”navn” og puttes i torsdagsherrernes postkasse i klubhuset inden første runde.

Så er årets version af hulspilsturneringen klar.
Tilmeldte spilles blive inddelt i puljer på 3 til 4 spillere, hvor vinderne går videre i en cupturneringen – dette for at alle får minimum 2 runder.
Vi spiller med fuldt handicap, således at hvis spiller A har 18 slag og B har 15, har A ekstraslag på nøgle 1-3.
Puljerne skal være færdigspillet d. 24/6, og resultaterne skrives på opsalgstavlen og mailes løbende til denniscarlson@live.dk

God Tur

Torsdagsherreudvalget

TORSDAGSHERRE DUEL 2018

Alle medlemmer i torsdags herreklubben opfordres til at deltage i matchen,

Midtfyns Golfklub mod HCA Golfklub og Langesø herre klub torsdag den 3/5
Der slås ud kl. 16.00 med gunstart på HCA. (der betales grenfree 200 kr. – G5 kort kan bruges)
Tilmelding senest den 26/4

Midtfyns Golfklub mod Langesø Golfklub og HCA herre klub torsdag den 14/6
Der slås ud kl. 16.00 med gunstart midtfyn.
Tilmelding senest den 7/6

Midtfyns Golfklub mod Langesø Golfklub og HCA herre klub torsdag den 9/8
Der slås ud kl. 16.00 med gunstart i Langesø (der betales grenfee 200 kr).
Tilmelding senest den 2/8

Der er indkøbt en pokal som Langesø vandt i 2015, 2016, 2017 som skal vi gerne have vundet igen så den kan stå i vort klubhus.
Der er gevinst til de 5 bedste.

Matchen tæller ikke med i Torsdagsherreklubbens konkurrence. Der spilles stableford fra gul tee.
Efterfølgende vil der være fællesspisning for ca 120 kr.(+ drikkevarer)

Tilmelding nødvendig på listen i klubhuset, eller på mail til erikjep@123dk.dk .

Hilsen Torsdags herre udvalget.

Torsdagsherreklubben

Sæsonafslutning d 29 september 2018