Torsdagsherrer

HERREKLUBBEN I MIDTFYNS GOLFKLUB

Målsætning

Herreklubbens hovedformål er at fremme det sociale samvær omkring golfspillet.
Alle Herrer, der er fuldgyldige medlemmer af Midtfyns Golfklub, kan være med i Herreklubben.
For at deltage i torsdagsmatcher skal man tilmelde sig i golfbox, og skrive sig på startlisten som vil ligge i klubhuset.

Betale 20,- kr. pr. runde som vil blive opkrævet pr. halv år (til forårsafslutning og ca en uge før generalforsamlingen, eller der betales for hele sæsonen 350,- kr. – hvorved der opnås lidt rabat…. alle pengene går ubeskåret til herreklubbens virke… dvs. præmier og events.
Betaling for hele sæson på mobilepay senest 1. maj til formanden på 22 74 14 56.
Som hovedregel er der teetime kl. 9.00 og kl. 16.00. der trækkes hold, 2, 3, eller 4 bolde blandt dem, der er klar senest 15 min før..se spille planen for forskudt teetime… vil man spille på andre tidspunkter om torsdagen, kan dette lade sig gøre, såfremt markøren, også er torsdagsherrer. Der vil dog altid være mindst én, at spille med fra kl. 16.

Der uddeles præmier til sommerafslutning og til sæsonafslutningen.

Pointgivning er uændret.. 12 til den bedste. Derefter 10,9,8,7,6,5,4,3,2 og endelig 1 point til alle der deltager….
Alle runder er tællende……den spiller der har flest point efter alle runder er årets TORSDAGSHERRER.

Der er tættest hullet på et hul alle torsdage. Der er en præmie pr. spillerunde. Se spilleplan
Afstand noteres på spillerens scorekort. Kun bolde der er på green i første slag tæller.

Herreklubbens hulspilsmatch er en separat turnering, hvor konditioner for denne udarbejdes af hulspilslederen…..

Scorekort skal være udfyldt korrekt.. ellers er de IKKE tællende….. så husk, at minimum markøren, skriver sit klubnummer tydeligt.
Ved årsafslutning er der som vanligt generalforsamling….

Mvh.
Torsdagsherreudvalget

Spilleplan

Resultater

Resultater kan findes i Golfboks

TT hulspil

Torsdagsherreklubben inviterer til hulspilsturnering 2021, som vil blive afviklet i løbet af sæsonen, med kåring af vinderen  til afslutningen.
Alle vil komme til at spille min. 2 runder
Der spilles med fuldt handicap.
Tilmelding til Michael Madsen på mail: mm79@live.dk eller på liste i klubhuset, senest den 23.04.19 Deltagergebyr på 50,- kr. betales til Michael Madsen ved tilmelding.

God tur

Torsdagsherreudvalget

Sæsonafslutning

Her kommer der info om div sammenkomster