G6 information – 2021

G5-samarbejdet bliver til G6-samarbejde i 2021

2 nye klubber er kommet med, mens Sct. Knud har ønsket at udtræde.
Samarbejdet består herefter af
Barløseborg Golfklub – gå til hjemmeside
Blommenslyst Golfklub – gå til hjemmeside
Golfklubben Lillebælt – gå til hjemmeside
H. C. Andersen Golfklub – gå til hjemmeside
Midtfyns Golfklub
Odense Eventyr Golfklub – gå til hjemmeside

Salget af kort har de senere år ligget stabilt omkring 750 svarende til omkring 25% af fuldtidsmedlemmerne. Spillerunder vil i 2020 slå alle tidligere rekorder og nærme sig 9500.
Med de nye muligheder forventer vi både stigning i solgte kort og spillerunder næste år.

Det nye G6-kort for 2021  er fra ultimo november klar til salg i klubberne. Prisen bliver kr. 1000,- og antal spillerunder hos hver klub begrænses til 10. Det kan også benyttes i forbindelse med klubber-i-klubben-besøg på disse baner.

Kortet vil for 2021 være trykt i en ny farve ift. tidligere år (se billedet). Sammen med kortet vil der blive udleveret en lille folder, som beskriver betingelserne for køb og anvendelse af G6-kortet.

Du får også mulighed for at vinde et gavekort på kr. 1.000 kr. til Golfexperten.
Kortet kan bestilles ved indbetaling af kr. 1.000,- på klubbens konto nr. 5994 1209849 eller MobilePay nr. 93022 med angivelse af medlemsnummer + G6.
Kortet vil herefter blive lagt til afhentning i klubhuset.
KØB NU – så du er klar til den nye sæson. En julegaveide måske!