Træning 2021

andreas søndergaard

Andreas Søndergaard

Træner-duo

Andreas Søndergaard er tiltrådt som ekstra træner i klubben, da behovet for træning overstiger den tid, som Claus Berg med fuldtidsjob ved siden af kan tilbyde.
Andreas er 31 år gammel. Han har spillet golf siden har var 13 år og har været aktiv som træner siden 2011 i flere forskellige klubber. Golfsporten har været en stor del af hans liv, og han brænder for spillet og elsker at videreformidle den viden, har har om spillet til sine elever.
Claus Berg vil selvfølgelig stadig være træner i klubben, deltage ved åbent hus arrangementer og tage sig af begyndertræning og børnetræning, mens Andreas vil tage sig af elitetræning, juniortræning og individuel træning.
Andreas er oprettet i ProPlanner i Golfbox, hvor klubbens medlemmer kan booke ham:
Mandag og tirsdag i tidsrummet kl. 15-20 samt i weekenden efter aftale.
Klik på ‘Find en Pro’ på din forside eller på ‘Lektioner’ i menuen i venstre side når du er logget ind.
En lektion er på 30 minutter og koster 250 kr. inkl. moms.
Andreas kan også kontaktes på mobil 6146 1858.
Du kan også få inspiration og følge Andreas på Andreas Søndergaard Golf på Facebook.

claus berg

Claus Berg

Klubbens formand, Leif Hagelskjær, var blandt de første til at tage en lektion en lørdag på driving range hos Andreas.