Middelfart Sparekasse ny sponsor

Middelfart Sparekasses logoVi kan byde velkommen til Middelfart Sparekasse som ny sponsor.

Middelfart Sparekasse skriver på hjemmesiden om sin historie og nutid dette:

Middelfart Sparekasses tilhørsforhold og engagement i lokalområdet kan føres tilbage til grundlæggelsen af Sparekassen 5. april 1853, hvor en gruppe aktive håndværkere i Middelfart søgte alternative finansieringsmuligheder. Sparekassen var tænkt som en sparekasse til fælles bedste, og denne tanke lever stadig i bedste velgående her mere end 165 år senere.

Fra at have været en lille fynsk sparekasse i godt 135 år, tog vi i 1990 springet over Lillebælt og åbnede en afdeling i Fredericia. Vi troede på, at Trekantområdet var det helt rigtige sted at vokse, og det viste sig at holde stik. I 2013 åbnede vi to nye afdelinger i henholdsvis Esbjerg og Aarhus, og i 2014 kom vores afdeling i Hørning til. I december 2015 åbnede vi vores afdeling i Svendborg.

Opskriften har altid været en stor tilknytning til lokalområderne og et stort lokalt engagement i bl.a. erhvervs- og byudvikling. Nærheden til kunderne er en vigtig del af vores livsstil, og vi er stadig det lokale pengeinstitut, hvor medarbejderne har naturlig tilknytning til nærmiljøet.