Nye flag og stænger – ny port og fine bunkers

Her er flaget på hul seks. Det er gult som alle på fore-ni.

Som bekendt er der igen kommet flag i hullerne, og rundt om stængerne nede i koppen er der skumgummi, så man ikke skal have hånden helt ned for at få bolden op. Det fungerer fint.

Stængerne er nye og flotte. Flagene er også helt nye og som tidligere sponsoreret af Andelskassen. Tak for det. Både stænger og flag er gule på de første ni huller og hvide på de sidste ni huller. På par tre-hullerne er der målebånd forneden til nærmest flaget.

Her er flaget på hul 11. Det er hvidt som alle på bag-ni.

Den nye port – her står den åben.

Så er der også blevet lukket af for den gamle indgang fra p-pladsen, men dog således, at der kan komme køretøjer ind ad en port, der kan åbnes og lukkes. Vi skal til fods stadig gå ad den nye sti ind mellem træerne.

Bunkers er meget fine. Her ved hul 13.

Bunkers er helt tip top. Der er lagt et stort arbejde i at kante dem af hen over vinteren, og nu har et hold også fjernet ukrudt fra bunkers, og der  er fyldt nyt sand i. Rigtig flot. Riverne er jo fjernet på grund af smitte-fare i øjeblikket, men tirsdag formiddag var et af bunkers-holdene ude at rive dem med maskinen. Husk lige at glatte ud med fødderne så godt som muligt, når du har været en tur i bunkers. Og nyd hvor nemt det nu er at slå ud af bunkers.

Hunnen har lagt sig på reden.

Og så er svaneparret ved søen mellem hul tre og fire vist ved at være klar til familieforøgelse. Hunnen har lagt sig på reden.