Nye tider – slut med Coronabane

Bestyrelsen for Midtfyns Golfklub har besluttet at vende tilbage til den oprindelige bane fra og med mandag den 4. maj. Vi forlader altså den såkaldte Corona-bane, hvor der har været ekstra tid lagt ind mellem hver tid i Golfbox for at sikre større afstand mellem de bolde, der går ud.

Det betyder, at man ikke før søndag hen på aftenen kan booke en tid i næste uge. De tider, der er booket her torsdag aften, således til seniorgolf Mandag Morgen, vil blive ombooket af Anny Hessellund, der står for operationen søndag aften, men hver enkelt spiller, der har booket en tid, får automatisk en mail fra Golfbox med den nye tid, der vil blive på cirka samme tidspunkt som den gamle. Men det er altså slut med at booke for næste uge, indtil operationen er gennemført søndag aften.

Evt. henvendelse til 22950511 eller pr. mail på kasserer@midtfynsgolfklub.dk