OBS! Til kaniner

Keld Larsen har bedt os bringe denne besked til kaniner:

Onsdag den 1. april 2020 starter vi sæsonen med kaninturneringer.

Vi afvikler turneringer for kaniner med Hcp. 37-72, hver onsdag med gunstart kl. 17,00.

NYT DU SKAL SENEST TIRSDAG AFTEN KL. 23,00 GÅ IND PÅ GOLF BOX UNDER TURNERINGER OG FINDE DEN KANINTURNERING DU VIL DELTAGE I OG TILMELDE DIG.

ONSDAG FORMIDDAG VIL DU SÅ MODTAGE EN SMS MED, HVAD HUL OG MED HVILKE SPILLERE DU SKAL STARTE SAMMEN MED.

Turneringsform: 9 huller stabelford.

Der dannes hold med 3 eller 4 spillere.

Kaniner sendes ud på banen med min. én Hcp. spiller pr. hold.
Det koster 10,00 kr. pr. gang at deltage, opkræves en gang om måneden.
Matchfeé bruges til ugentlige præmiering til de 3 bedste hold. Hold nr. 1 vinder 3 bolde, nr. 2 vinder 2 bolde og nr. 3 vinder 1 bold.

Der er også præmie til månedens kanin og Hcp. spiller. Alle præmier udleveres den første onsdag i måneden. Den dag er der også fællesspisning i klublokalet med hyggeligt samvær til en pris på ca. kr. 45,-.

Der spilles hver onsdag indtil den 30. september, hvor vi slutter af med en afslutningsfest, hvor årets kanin og årets hcp. spiller hyldes og overrækkes en præmie.

Vi opfordrer meget til, at Hcp. spillere kommer og integrerer vore kaniner i det rigtige golfspil, samt skabe et godt socialt samvær i klubben.

Også i år har vi tilmeldt os til kaninturneringer med næsten alle klubber på Fyn.

9 hullers turneringer (Hcp. 37-72) spiller 4 turneringer 1 hjemme og 3 ude.

Superkanin-turneringer (Hcp. 37 – 47) spiller 4 turneringer. 2 hjemme og 2 ude.

Der må bruges 2 spillere med Hcp. 33 – 36.

Se hvor og hvornår der spilles under Turneringer, på Midtfyns Golfklubs hjemmeside, samt opslagstavlen i klubhuset.
Meld jer flittigt til disse turneringer, vi kommer ud at spille golf på fremmede baner ”gratis” og møder kaniner som én selv. Det giver gode oplevelser og personlige kontakter.

Med ønsket om en god sommer.

Kaninudvalget.