Om opstart i Herreklubben

Selvom opstarten i herreklubben sikkert ikke bliver på bemeldte dato, er de almene oplysninger naturligvis gældende, og så kan du glæde dig til golfbanen åbner.
Herreklubben starter turneringen op torsdag d. 2. April, som vanligt med lodtrækning kl. 9 og kl. 16. Der spilles altid 18 huller, fra forskellige teesteder og der spilles både stablefort og slagspil ( Max 5 ekstra slag)..henover sæsonen.
Alle herrespillere, der er fuldgyldig medlem af midtfyns golfklub er velkomne.
Der er oprettet torsdagsturnering i golfbox, der bedes I tilmelde Jer…
Så kig godt efter på tilmeldingslisten, hvad der spilles fra og spilleform, den pågældende torsdag…. Der hænger også en årsoversigt på opslagstavlen i klubhuset.
Er det helt umuligt for dig, at være på banen til de nævnte tider, så fortvivl ikke.. Find en torsdagsmakker og lav en aftale om at starte på et andet tidspunkt.
Du kan vælge at betale 20 kr. pr. gang, eller 350 for hele sæsonen. De 20 kr. Er kontant afregning hver torsdag . Hele sæson kan evt foregå på mobilepay til formanden på 22741456. (husk navn og medlems nummer)
Der uddeles præmier 2 gange om året, til vores forårsafslutning og vores årsafslutning.
Herreklubben laver også en hulspil turnering, ved siden af torsdagsspillet.
Den kommer i år til at koste 50. Kr. Og de skal være betalt, før der kan spilles.. Opslag i klubben om kort tid…..
udvalget i Herreklubben