Opstart for Herreklubben

Herreklubben starter så småt op, torsdag d. 30. April.
Det er meget vigtigt, at I tilmelder Jer i golfbox. I TURNERINGSMODULET. Så vil Jeres deltagelse være gældende.

I starten skal I selv lave et scorekort, eller bruge app’en og så tage et skærmdump og sende til Erikjep@123dk.dk

For at det ikke giver for meget trængsel omkring kl. 16. er der blokeret i golfbox fra 14.40. Så vidt muligt gå ud så snart I kan, lodtrækning er suspenderet i denne spæde start.
Har du kun mulighed for et papirscorekort er dette ok, kom det i den opstillede postkasse, der står “herreklub” på. (står ved døren til klubhuset)

Betaling for spil venter vi med til det er mere normalt.

MEN du kan betale for resten af sæsonen kr. 300 på mobilepay til formanden på ‪22741456. 20 kroners betalinger pr gang kan kun foregå kontant…. (SENERE)