Program for Golfens dag

Program for Golfens Dag  søndag 21. juni 2020

Så er programmet for Golfens Dag klar:

Kl. 10.00 Velkomst ved klubbens formand
Kl. 10.30 Slagtræning ved klubbens træner Claus Berg, efterfulgt af puttertræning og indspil
Kl. 12.00 For at gæsterne kan få et indblik i selve golfspillet, spiller vi et par huller på banen
Kl. 12.45 Vi er tilbage i klubhuset hvor klubben er vært ved kaffe / tee og kage, og hvor der er mulighed for at få svar på de spørgsmål der måtte være.
Alle tider er ca. tider

Da forsamlingsforbudet pga. corona-krisen først er blevet lempet den 8/6, har vi i begynderudvalget ikke haft meget tid til at lave en ordentlig markedsføring af dagen, så vi håber meget på at klubbens medlemmer hjælper med til at vi får så stort et fremmøde af nye golfinteresserede som muligt.
For at I har noget at fortælle naboer, slægtninge, kollegaer og andre, skal jeg lige gennemgå et normalt begynderforløb:
Der er et 2 måneders gratis prøvemedlemsskab, hvor begynderen får 5 – 6 lektioner i slagteknik ved vores pro. Claus Berg, derudover er der ubegrænset regelundervisning ved Steen Lunde og så er der en ugentlig træningsaften, hvor vi dels træner det Claus har undervist i, og spiller på banen. Samtidig med dette, får begynderne tildelt hver en mentor, som tager dem med ud og spille. I afslutningen af den 2 måneders prøveperiode kommer begynderne med til kaninturnering, og vi slutter forløbet af med en lille four-some turnering hvor begynder og mentor spiller sammen mod de andre.
Alt dette er ganske gratis for begynderne, og hvis de ikke har golfkøller selv, kan de, ligeledes gratis, låne udstyret i klubben.
Jeg håber at I endnu en gang vil hjælpe til med at vi kan øge vores medlemstal i klubben, og kom nu endelig med selv d. 21/6, for det er jo meget rart for en begynder at der er en med man kender.
På forhånd tak for hjælpen,
Begynderudvalget