Regionsgolf i Midtfyns Golfklub 2020

Regionsgolf er for alle fuldtidsmedlemmer af Midtfyns Golfklub, og vi kan tilbyde alle, der opfylder betingelserne i de forskellige grupper, en god oplevelse på konkurrenceplan i forskellige handicap- og aldersgrupper – og vi kan også love en rigtig god social oplevelse. Det er gratis at spille med, også på udebane. Kun kørsel og evt. mad efter runden skal man betale for, men ofte kan der arrangeres fælleskørsel, så deltagerne i en gruppe kan skifte til at køre, når man skal spille på udebane.

Deltagerbetingelserne er følgende:

Spillerne skal være fyldt 21 år inden udgangen af det år, hvor turneringen afholdes

• Spillerne kan kun spille for hjemmeklubben
  • Fleksmedlemmer kan ikke deltage
  • Spillerne skal have EGA-handicap for at kunne deltage i turneringen.

Hvert hold styres af en holdkaptajn. Han/hun står for afvikling af kampene, udvælgelse af spillere til kampe og er desuden kontakt til klubkoordinatoren.

Regionsgolf er den største turnering for klubgolfere. Flere end 5000 golfspillere dyster i 2 turneringer.

Spilleform:

Der spilles hulspil over 18 huller.

Der spilles tre udekampe og tre hjemmekampe i hver indleden gruppe ved fuld holdtilmelding.

1 damesingle. 3 herresingler og 1 mixed foursome. Der spilles fra scratch (handicap har ingen betydning) i alle rækker.

Hvert hold består således af to damer og fire herrer.

Midtfyns Golfklub har til den kommende sæson 2020 med start omkring den 1. maj tilmeldt følgende hold:

Hvis du ser tabellen herunder på en smartphone eller tablet og ikke kan se hele tabellen skal du bare med fingeren trække til venstre og højre for at se hele tabellen.

RækkeHoldkaptajnHandicapkravSpilledage

Ralf Eriksen
- Tlf.: 3074 4929
- Mail: ralferiksen@gmail.com
Ingen handicapkrav men man skal være fyldt 50 år inden årets udgangAftales individuelt
VB 60+ B

Arne Larsen
- Tlf.: 2926 8050
- Mail: arnel@waoopost.dk
Ingen handicapkrav men man skal være fyldt 60 år inden årets udgangAftales individuelt
VB 60+C

Gert Jensen
- Tlf.: 5127 2151
- Mail: gertipsenjensen@gmail.com
SVB 70+

Peter Larsen
- Tlf.: 2299 5497
- Mail: peter.larsen@midtfyn.net
Ingen handicapkrav men man skal være fyldt 70 år inden årets udgangAftales individuelt
Se spilleplan her

Tilmelding til de enkelte hold direkte til holdets kaptajn eller på opslagstavlen i klubhuset senest 1. april 2020.

Hvis du vil læse mere om regionsgolf i Danmark, kan du besøge hjemmesiden Regionsgolf Danmark

God fornøjelse. Med venlig hilsen fra Sportsudvalget