Så starter Kaningolf op igen

Foråret er over os, og nu kan vi rigtigt komme i gang med verdens bedste spil.

Kaningolfen er en måde at få nye golfspillere introduceret til golfsporten, samtidig med, at man lærer nogle af klubbens andre spillere at kende.
Alle er meget velkommen, og hvis man er helt ny i golfsporten, så er dette tilbud lige noget for dig.
Her kommer du til at spille sammen med rutinerede medlemmer af klubben, som godt kan huske hvordan det er at være nybegynder.
Her er plads til alle, og selv om vi spiller efter gældende golf regler, så er det altså tilladt at spørge om hjælp
Vi spiller som udgangspunkt de 9 forreste huller på banen, nye spillere vil altid blive sat sammen med mere rutineret spillere.
Prisen for at deltage er kr. 10,00 pr. gang, som indbetales via Mobilepay til nummer 30596062 (Karsten hansen)
Tilmelding SKAL ske via Golfbox senest kl 20.00 tirsdag aften.
Den første onsdag i hver måned laver vi fællesspisning for dem som har lyst til at deltage. Dette er for egen regning, og der vil blive opsat tilmeldingsliste i klubhuset
Der vil i forbindelse med fællesspisningen være overrækkelse af præmier for den sidste måneds onsdags turneringer.
Der er præmier til top 3

I slutningen af sæsonen, afholdes en afslutningsturnering og en afsluttende fællesspisning, hvor vi uddeler præmier til sæsonens bedste kanin og sæsonens bedste handicap spiller.
På kaninudvalgets vegne
Karsten Hansen