Så starter vi op med et nyt hold for begyndere

Nu er det på tide at vi får startet et nyt hold begyndere op i klubben, vejret er godt og mange trænger til at komme ud hjemmefra, så det er nu vi skal ud og få familie, venner og kolegaer til at komme og blive lige så glade for golfspillet som vi er.
Som det er lige nu er der et “lille” hold der kan starte ved vores træner Claus Berg den 30/5, men vi kunne godt lige bruge 4 – 5 stk flere for at have et normalt hold, eller endnu bedre 8 – 9 så vi kunne lave to hold!!
Pga. forsamlingsforbuddet på max. 10 personer, er det ikke muligt for os at lave et “Åbent hus arrangement” lige nu, og da golfens dag er flyttet helt frem til den 21 juni, håber vi at I vil bruge jeres kontakter, så vi kan få startet op med et fuldt hold (og gerne flere)
Som i de foregående år har vi 2 måneders gratis prøvemedlemsskab af klubben og begyndere kan låne udstyr / bolde gratis i denne periode, samtidig de får undervisning ved pro’en i slagteknik og i golfregler ved Sten Lunde, så det er ganske gratis at komme i gang med golf for dem.
For at vi kan få så god en start for alle som muligt, håber jeg I vil tage de “nye” med en tirsdag, hvor vi er på banen fra kl. 18.00 og kan svare på spørgsmål og fortælle om forløbet. Tilmelding er ikke nødvendigt, men gør min planlægning meget nemmere, så evt. lige et kald eller sms på tlf. 23 60 71 86
Hvis det passer bedre på et andet tidspunkt er I altid meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 23 60 71 86 så finder vi ud af det.
Rune, Begynderudvalget.