Sidste runde med vintergolf

Lørdag den 27. marts blev der lukket ned for vintergolf i denne omgang, men bare rolig, de dygtige medlemmer af udvalget lover, at vintergolf starter op igen til oktober, når en forhåbentlig dejlig golf-sommer med godt vejr er slut.
For første gang i lang tid var det lørdag muligt for alle tilmeldte (ca. 30) at møde op ved driving-range til gunstart på alle de første ni huller. Det var muligt, da der nu må forsamles op til 50 personer udendørs. Alle blev sendt godt afsted i tre-bolde og fik en god runde golf trods en del blæst og småregn det meste af tiden.
Efter runden samledes alle ved kluhuset (udendørs naturligvis) til en kop øl eller en vand og præmieoverrækkelse, der gjaldt hele sæsonen, da det jo ikke har været muligt at holde måneds-afslutninger. Der var gavekort til golfexperten i Odense til de bedste spillere for hver måned fra oktober og frem til marts samt også gavekort til de bedste igennem hele sæsonen. Der var også en del klappræmier, da det jo heller ikke har været muligt at gøre på månedsbasis. Alt i alt flotte præmier.
På vegne af de fremmødte takkede Sten Mortensen udvalgets medlemmer for deres store indsats for at afvikle vintergolf i gode rammer.
Formanden for udvalget, Erik Jeppesen, kunne også slå fast, at der har været stor interesse for at være med. Der blev sat ny rekord en lørdag med 45 deltagere, og der har tit været omkring 40 deltagere. Selv de to lørdage i februar, hvor der var ret så megen sne på banen, var der mødt spillere op.

Nu starter så sommersæsonen, og de forskellige klubber i klubben. Torsdagsherrerne starter således Skærtorsdag, den 1. april. Og det er ikke engang en aprilsspøg. Onsdag den 7. april 2021 starter sæsonen med kaninturneringer. Parmatch starter 23. april. Mandag Morgen starter også lidt inde i april, men har endnu ikke sæson-programmet helt klar. Ungdomsafdelingen har haft sin første træningsdag.