Snart klar til DM

toilet

Her ved stien fra hul 10 til hul 11 med teestedet til hul 17 til højre i billedet er der nu sat et toilet op til brug under DM

Også i denne uge er der blevet arbejdet på højtryk for at sætte banen så flot op som muligt. Greens er blevet tromlet, og frivillige har haft travlt med at klippe buske og græs ved vandløb m.m.

Der er også blevet sat et mobil toilet op ude på banen. Den står mellem hul 10 og 11 og passeres også når man går fra hul 16 til hul 17. Der er også kommet bannere op for sponsorer til DM. Der er også kommet et nyt, flot velkommen til klubben skilt op ved grusvejen op til klubhuset.

Sponsorskilt ved bænken ved hul syv

Midtfyns Golfanlæg A/S har sat sit sponsorskilt op ved bl.a. teestedet på hul 18. Teksten lyder: 18 gode grunde til at komme igen

Dette flotte Velkommen til Midtfyns Golfklub er sat op ved grusvejen op til klubben.