Velkommen til endnu to nye sponsorer i 2020

Midtfyns Golfklub kan sige velkommen til endnu to nye sponsorer her i 2020. Det er Sellebjerg VVS og kiropraktor Ann Spejlsgaard – begge beliggende i Ringe.

Sellebjerg VVS

Sellebjerg VVS ved indehaver Martin Sellebjerg skriver på hjemmesiden bl. a. følgende om firmaet:

Hos Sellebjerg VVS lægger vi stor vægt på vores kunders tilfredshed. Vi har stor fokus på kvalitet, god service og solide produkter.

Sellebjerg VVS hjælper dig med alle typer af VVS og blikkenslager opgaver, både de enkle småopgaver og de mere komplekse løsninger.

Vi er behjælpelige med professionel rådgivning, installering og servicering, hvad enten der drejer sig om renovering af badeværelse, installering af fjernvarme, reparering af vandrør eller noget helt andet. Se vores ydelser her

Med vores rådgivning og hjælp kommer du godt fra start og kommer eventuelle problemer i forkøbet. Vi sørger for at finde den helt rigtige løsning der passer til dig, og som på sigt vil give energibesparelser og et godt indeklima. Vi dækker hele Fyn.

“Som privat- eller erhvervskunde hos Sellebjerg VVS i Ringe får du løst både VVS opgaver og blikkenslager arbejde. Vi kører ud på hele Fyn og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.”

Yderligere info:
Odensevej 52, 5750 Ringe
Tlf. 41 252 307
Mail: info@sellebjergvvs.dk

Hjemmeside: Sellebjerg VVS

Ann Spejlsgaard er autoriseret og medlem af Dansk Kiropraktor Forening.

Kiropraktor Ann Spejlsgaard

Om kiropraktor Ann Spejlsgaard skriver hun bl.a. på hjemmesiden:

Jeg er født og opvokset på en gård på Midtfyn, og har trådt mine gymnastiksko og fodboldstøvler i idrætsforeninger i Hillerslev og Espe. I mine teenageår blev jeg fanget af skydesporten og forfulgte udviklingen af mine evner inden for riffelskydning så langt jeg kunne. Det bragte mig igennem udtagelser til både Europa- og Verdensmesterskaber, og som kronen på værket: de Olympiske Lege i Athen i 2004.

I den periode, hvor skydningen fyldte det meste af min tid, begyndte jeg på uddannelsen til kiropraktor, som jeg færdiggjorde i 2007. Min interesse for kroppens anatomi havde jeg allerede, mens interessen for kroppens selvhelende evne under de optimale forhold blev vakt i studieårene.

Efter afgangseksamen er min interesse for nervesystemets betydning for vores helbred kun vokset, og i min søgen efter viden mødte jeg en ny behandlingsteknik, som har nervesystemets tilstand i fokus. Den hedder Neuro Impulse Protocol, og meget kort fortalt, er det en teknik baseret på at ændre hjernens kort over kroppen Dvs. hvordan hjernen tror, at det enkelte leds stilling i rummet er. Således opnår man en bedre bevægelighed, og et lavere spændingsniveau i kroppen. Selve justeringen af leddet er en blid kontakt i længere tid, hvilket sætter et større aftryk i hjernens opfattelse af leddets stilling og dermed en længerevarende effekt.

Stationsvej 8A
5750 Ringe