Velkommen til to nye sponsorer

Midtfyns Golfklub kan nu byde velkommen til to nye sponsorer. Det er Midtfyns Fysioterapi og Midtfyns Idrætscenter, der er blevet sponsorer. Klubben har således p.t. 33 sponsorer.

Midtfyns Fysioterapi, der har til huse på Jernbanegade 13-14 i Ringe,  består af 3 fysioterapeuter og holder til i Klinikhuset i Ringe, hvor der også er fodterapeuter, zoneterapeut, massør, psykolog og psykoterapeuter. Klinikhuset er totalrenoveret i 2016-2017.

Midtfyns Fysioterapis ambition er at tilbyde fysioterapi med et helhedsorienteret udgangspunkt, hvor dine ønsker og behov er i centrum.

Den anden nye sponsor er Idrætscenter Midtfyn med alle dets muligheder for at dyrke motion. Det er et super center med mange forskellige muligheder for motion så som spinning, fitness, holdtræning og en rigtig god  svømmehal. Desuden er der lokaler til møder og arrangementer samt en café