Vi tager højde for vinteren

måtte ved hul 15

Brug denne måtte for at skåne tee-stedet ved hul 15 for dem, der spiller fra tee 56 og 59. Der er huller i, så man kan sætte en tee fast,hvis man ønsker det.

Baneudvalget, greenkeperne og frivillige hjælpere har allerede sat vinterordninger i scene. De har alle til formål at beskytte banen, så vi kommer bedst muligt gennem den mørke tid og har en flot bane allerede tidligt i foråret.

Vintergreens er etableret, og ved den mindste antydning af frost/rim skal der spilles til vinterflag, indtil frosten er helt af jorden – græsset på almindelige greens er yderst sårbart for al færdsel, hvis der er frost i overfladen.

Lave, udsatte områder er indhegnet med snor, og der er spille- og færdselsforbud fra disse områder (fridrop uden staf til nærmeste sted uden for området, ikke nærmere flaget).
Buggy-ejerne må fortsat køre, men ved hul 4 skal de køre omkring hegnet op til hul 5 og så gå til spil i området 3-4. I øvrigt henstilles til at køre i semirough for at beskytte fairways mest muligt.

Særligt vinter-teested på hul 15

Ved hul 15 er der i år etableret et vinter-teested for tee 56 og 59. Dette er gjort for at beskytte det normale teested, der ligger helt i skygge hele dagen.

Vintergolf

Vintergolf er kommet godt i gang. De 2 gange, det har været afviklet, har i alt over 50 deltaget.
Der er plads til flere – så kom og vær med.
Scorekort skal afleveres senest kl. 9.45. Efter lodtrækning er der “gunstart” kl. 10.
Der spilles 9 huller, “uanset vejret”.
Vintergolf er for alle – mød op og deltag i spillet.
Du kan få yderligere info på hjemmesiden under Klubber i klubben – vintergolf.

Superbrugsens andematch

Den 1. november afvikles Superbrugsens andematch med mødetid 8.45 og gunstart 9.30.
Der spilles greensome i 2 rækker med mange og fine fjerkræ-præmier. Tilmelding individuelt på golfbox (slutter 29. oktober – har du en bestemt spillepartner du ønsker, så send en mail til turneringslederen. Ellers bliver man sat sammen med en af de øvrige tilmeldte.
I forbindelse med runden vil der være en portion varm suppe.