Yderligere åbning – nyt om regionsgolf – betaling af greenfee

Bestyrelsen i Midtfyns Golfklub har besluttet at følge DGU’s anbefaling om en yderligere åbning af golfbanen, gældende fra i dag, onsdag d. 15. april.

De nye betingelser betyder, at

1. Privat spil kan foregå i op til fire-bolde.
  2. Der åbnes for G5 og greenfeegæster.
  3. Driving range kan anvendes. Det henstilles, at man selv sørger for afspritning af hænder før og efter brug af driving range.
  4. Putting green og indspilsgreen kan anvendes. Husk kun at anvende egen bolde.

Øvrige forhold er uændrede. Det betyder bl.a. at klubhuset stadig er lukket og at klubber-i-klubben må vente lidt endnu.

Hvis du vil se alle DGU’s anbefalinger kan de findes på golf.dk

eller på Dansk Golf Unions hjemmeside.

De nye betingelser er foreløbigt gældende til d. 10 . maj.

Angående regionsgolf

Udvalget der står for senior-, veteran- og superveteranturneringerne har i dag meldt ud, at de regner med at der kommer yderligere åbning efter 10 maj, og hvis dette bliver en realitet, vil de have puljespillet afviklet i fuld udstrækning efter 11. maj.
Der bliver så et job for holdkaptajnerne at finde de ekstra spilledage inden slutspilsugerne. Er du I bruttotruppen for et af disse hold, vil du snart blive kontaktet af din “holdkaptajn”.

Betaling af greenfee

Herunder kan du hente et dokument for betaling af greenfee, indtil klubhuset igen bliver åbnet, så normal betaling kan ske. Indtil da er det via mobilepay eller overførsel til konto.

Der skal betales via MobilePay nr. 93022 – eller overførsel til konto nr. 5994 1209549

Ved betaling med Greenfeebillet bedes denne lagt i postkassen ved indkørslen til Golfklubben.

Såfremt du har problemer kan klubbens kasserer Anny Hessellund kontaktes på 22950511 eller kasserer@midtfynsgolfklub.dk

Greenfee-betaling under Corona-tiden
Download 117 downloads 25.4 KB