LOGO2_321x150
16. juni 2021

images

Par-Match-Klubben

Så er det igen blevet tid til at svinge køller, slå med jern, trille bolde og selvfølgelig få luftet sin golfmakker - for det er blevet tid till årets 3. Par-Match.

Der er selvfølgelig samvær, hygge og spisning efter matchen - og både match og spisning vil stadig foregå under Corona sikrede forhold.

HUSK - tilmelding i Golfbox senest onsdag den 23. juni 2021 kl. 18.00 - Sæt kryds ved spisning hvis du/I ønsker at deltage i dette.

OBS!! - Tilmeld jer gerne allerede nu - for den 23. juni er det jo Sankt hans aften, og hvis I allerede er tilmeldt, så kan kosten blive i skabet i år - for der skal jo være 2 til Par-Match.

Matchen spilles også denne gang som Foursome over 18 huller - Herrer slår ud på de ulige huller.

Der er gunstart kl. 16.45 mødetid senest kl. 16.30.

For yderligere informationer om afvikling og datoer henviser vi til fanen Par-Match under klubber i klubben. Se hjemmesiden

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig aften.

Matchkomitéen

Ret til ændringer forbeholdes.
smil-1
mfg-logo-150