LOGO2_321x150

Afslutningsturneringen udsat til 10. oktober

Afslutningsturneringen er udsat til den 10. oktober pga. vejret og for få tilmeldinger.

Vi håber at se rigtigt mange næste søndag.

Tilmelding i Golfbox senest torsdag den 7. oktober kl. 18.

Sponsor: Møllegaardens Vinimport

Tak til Peter Larsen

Peter Larsen har efter mange års heroisk indsat for Midtfyns Golfklub ønsket at trække sig lidt tilbage fra rampelyset. Peter har været medlem af adskillige udvalg og en periode også været formand for klubben.

Siden Kommunikationsudvalget startede med at udsende NYHEDSBREVE, har det været Peter, der stod for den opgave, og det har han gjort rigtig godt.

Bestyrelsens udsendte Kurt Poulsen måtte i øvrigt gå forgæves et par gange for at kunne overrække Peter et par gode flasker vin for sin indsats. Årsag Peter og Dorte var på golfferie. 😊 Sådan ”Engang golfer altid golfer”.

Tak Peter.
Tak til Peter Larsen

Afslutning Tirsdagsdamer 2021

Tirsdagsdamerne holdt årsafslutning den 28.september.

Ca. 50% af klubbens damespillere er medlem af Tirsdagsdamer, svarende til 35 damer, hvilket er det højeste antal til dags dato. Det er Tirsdagsdamerne stolte af. Der har været et flot fremmøde hver tirsdag gennem hele sæsonen.

Anne Grethe har valgt at trække sig fra udvalget efter mange års tro tjeneste. Stor tak til hende.

Karen Danielsen indtræder i udvalget.

Referat fra generalforsamlingen kan læses her.
Tirsdagsdamer
mfg-logo-150