LOGO2_321x150

Nyhedsbrev 11 september 2019

AFSLUTNING KANIN TURNERING 2019

Efter en fantastisk sommer, med gode muligheder for at spille golf, uden at have paraply og regntøj fremme, kan vi godt mærke nu, at vi nærmer os afslutningen på sommeren 2019.

Det betyder så også, at de ugentlige kaninturneringer om onsdagen er ved at nærme sig sin afslutning.

Sidste spilledag er onsdag den 25. september.

Aflevering af scorekort kl. 15,30

Fælles udslag kl. 16,00

Efterfølgende er der for alle, som har deltaget i kaninturneringerne i sommeren 2019 hyggeligt samvær og spisning på:

Idrætscenter Midtfyn Cafeen kl. 19,00

Her vil vi nyde en buffet med forskellige varme retter og afslutte med kaffe og småkage. Egenbetalingen for dette er kr. 60,- + hvad du vil nyde af drikke.

Under middagen, vil ”Årets kanin” og ”Årets Hcp. spiller” blive offentliggjort og overrakt præmie. Der vil også være præmieuddeling for september.

Kan du ikke nå hjem fra arbejde og spille kl. 16,00, møder du op på Idrætscenter Midtfyn Cafeen kl. 19,00 og deltager i middagen.

Bindende tilmelding på listen senest den 18. september.

Vintergolf

September himlen er så skøn og solen varmer stadig (når den er fremme) - men tiden sig nærmer for starten på vintersæsonen.

Vi starter lørdag d. 5 oktober kl. 10.00 - mødetid er senest kl. 9.45

HUSK - vintergolf er for alle - så kom frisk og få et par hyggelige timer og hold formen ved lige.

Mere info på http://midtfynsgolfklub.dk/klubber-i-klubben/vintergolf/

Pinsesol