LOGO2_321x150

Nyhedsbrev 1 november 2019

Nu falmer skoven og sæsonen går på hæld

IMG_1325
Helt farverne på billedet er vi endnu ikke nået til, men nu på søndag er det tiden for årets

AFSLUTNINGSTURNERING

sponsoreret af Møllegårdens vin

Tilmeldingen slutter i morgen onsdag kl.18 på golfbox. Der er endnu ikke mange tilmeldte så vi mangler dig. Kom og vær med i årets sidste almindelige golfturnering. Mødetid 8.15 og gunstart kl.9.00. Der spilles i tre rækker og alle bliver blandet ved opsætning af startlisten. Efter turneringen er der mulighed for spisning.
møllgaarden-vin-321x150
I det sene efterår er der følgende turneringer der spilles som parturneringer:
Andeturnering 3. november og Glögg match 1.december.

Afslutning hos Klubberne i Klubben

Tirsdagsdamerne havde deres afslutning i tirsdags d.24 og afsluttede med spisning og generalforsamling i klubben med 25 deltagere.
Onsdag var det så Kaninafslutning som efter matchen afholdt spisning i Midtfyns Fritidscenter.
Torsdagsherrerne havde flyttet deres afslutning til lørdag formiddag da der altid spilles 18 huller og det bliver for tidligt mørkt hvis der startes efter 16. Der blev spillet Texas scramble og matchen blev vundet i flotte 68 slag, egentlig under banerekorden, men da de var 3 om at spille kan det naturligvis ikke tælle som rekord.
Pargolf afslutning 19
Parmatch klubben holdt deres sidste turnering fredag, og en kraftig regnbyge over banen resulterede i ovenstående dobbelte regnbue. Erik og Gy blev årets golfpar.

Seniorklubben mandag morgen fortsætter endnu en måned og holder afslutning d.28 oktober.
Og så er det blevet tid til VINTERGOLF som har første spilledag på lørdag. Scorekort skal være afleveret kl. 9.45 og der er gunstart kl. 10.00.
Husk Vintergolf er for alle, der har lyst til at holde golfformen ved lige gennem den mørke årstid, uanset handicap.
Kaninvindere 19

Finale kanin turnering 4 – 9. 2019.

Søndag den 29. september stod Midtfyns Golfklub kaniudvalg for afviklingen af finalen for 4 – 9 kaniner.
Der var 73 tilmeldte spillere. De var opdelt i 3 grupper. 1 gruppe for de 3 finalister Vestfyns Golfklub, Odense Golfklub og Midtfyns Golfklub. 1 gruppe for kaninlederne og 1 gruppe for øvrige.
Vestfyns Golfklub fik 79 point, Odense Golfklub fik 80 point.
MIDTFYNS GOLFKLUB VANDT IGEN MED 92 POINT.
Efter en meget våd omgang på golfbanen, sluttede vi af med spisning i Idrætscenter Midtfyn. Her nød vi en dejlig frokost. Pokalen blev overrakt, sammen med øvrige præmier og klappræmier. Derefter var der mange, som trængte til at komme hjem og få tørt tøj på.
Kaninudvalget

Søndag d.6 nov. deltager MFG´s Superkaniner i finaleturneringen i Svendborg

De frivillige

Chefen for en masse af de "synlige" frivillige, baneudvalgsformanden Flemming Anton Nielsen, futter rundt på banen i tide og utide, står for planlægning, budgetter i baneregi, kort- og langtidsplanlægning på banen og samarbejde med greenkeeperne o.m.a.. Et omfattende arbejde som indebærer mange frivillige timer.
FlemmingAN
Regionsgolf
Sæsonen for klubbens regionshold er for længst slut.
Men sportsudvalget skal inden længe tilmelde hold til sæson 2020.
Det er vores intentioner at vi får tilmeldt endnu flere hold en i denne sæson.
Vi vil derfor i løbet af efteråret udbygge vor hjemmeside med mere information og inspiration omkring Regionsgolf, med det formål at vi få endnu flere ud at dyste om points.
I den forløbne sæson havde klubben for første gang tilmeldt 2 hold C rækken.
Det gik hæderligt for begge hold, i det de begge sluttede som nummer 3 i deres respektive række.
Men hvad med håneretten ? ja det kunne der jo så spilles om. Og det blev der så her forleden søndag eftermiddag. De to hold afsluttede matchen med en hyggemiddag.
Og resultatet: Kaptajn Poulsens hold vandt efter en meget spændende og lige kamp med 6-5 over Lars Johannesens hold.
To C hold

Klubmestre 2019

Klubmestre 19
Efter først at være aflyst p.g.a. manglende tilslutning lykkedes et nyt initiativ for afviklingen lørdag d.21 september.
Klubmester herrer: Jan Svenssen runner up Kevin O´Donnehuge
Klubmester damer: Tina Dinesen runner up Gy Keldgaard
Herre senior: Torben Dinesen runner up Bjarke Thanning Hess
Herre veteran: Hans Petersen runner up Søren Holm
Dame veteran: Judith Mortensen runner up Louise Larsen
TILLYKKE til Årets Klubmestre
Dagen efter klubmesterskabs turneringen afholdtes den meget specielle Cross Country turnering. Turneringen blev overraskende vundet af "Per Emil Eskildsen", Der kun har været medlem i klubben i et år og stadig har et kaninhandicap.
Tillykke til Per Emil
Klubbens veteran spillere dominerede ved afslutningen hos "Fynske Golfveteraner".
Leo Hansen vandt både afslutningsturneringen og Vandrepokalen som årets spiller. Arne Larsen blev vinder af bedste "bruttoscore" og får således æren af at opbevare en speciel gammel kølle det næste år. Kampen i toppen var så tæt at det først var Ivar Knoth der fik overrakt køllen, men ved nærmere regnekontrol blev det altså Arne. Ivar får dog lov at beholde den medfølgende whisky og en tilsvarende fremsendes til Arne

Golfhäftet

Efteråret er så småt over os, men der er stadig en masse runder som skal spilles i 2019. Både herhjemme – men måske også udenlands?
I den forbindelse er Golfhæftet en rigtig god investering. Her får du mulighed for at spille over 950 baner i 15 lande til halv greenfee. Over 90 af disse baner ligger i Danmark.
Så hvis ikke, du har fået spillet alle de baner, du gerne ville endnu, har du netop nu en rigtig god mulighed for at gøre en god handel.
Golfhæftet kører nemlig en kampagne, hvor man får Golfhæftet 2020 gratis med, når man køber Golfhæftet 2019. Man får altså mere end et års golf til halv greenfee for bare 450 kr.

Køb dit Golfhæftet-kort her, så støtter du klubben.

Skriv til kasserer@midtfynsgolfklub.dk
golf-1920x460

G5-samarbejdet fortsætter i 2020

G5-samarbejdet mellem de 5 fynske golfklubber Barløseborg Golfklub, H. C. Andersen Golfklub, Midtfyns Golfklub, Odense Eventyr Golf og Sct. Knuds Golfklub fortsætter i 2020.
Antallet af medlemmer fra de 5 klubber som i 2019 har erhvervet G5-kortet er stabilt, idet ca. 30% af fuldtidsmedlemmerne i 2019 har købt G5 kortet. Udviklingen viser at G5-ordningen, som blev lanceret i 2015, nu efter 4 år fortsat lever i bedste velgående – og bakkes op af medlemmerne i de deltagende klubber.
Det nye G5-kort for 2020 vil være klar til salg pr. 1. december i klubberne. Prisen er hævet til kr. 900, men statistikker viser, at gennemsnitsprisen pr. spillerunde stadig er under kr. 100.
Det fælles bagmærke vil for 2020 være trykt i en ny farve ift. tidligere år. Sammen med mærket vil der blive udleveret en lille folder, som beskriver betingelserne for køb og anvendelse af G5-kortet.
Nærmere enkeltheder vedr. bestilling og udlevering af G5-kortet for 2020 vil blive kommunikeret ud i god tid.
mfg-logo-150
STØT VORE SPONSORER - DE STØTTER OS


Midtfyns Golfklub
Kaholehaven 6
5750 Ringe
40 96 39 51
mail@midtfynsgolfklub.dk