LOGO2_321x150

Nyhedsbrev 14-12-19

Vintersæson !

Så er vi i vintersæsonen, hvor kun de få spiller golf - det er dog med den milde vinter indtil nu fortsat muligt at finde et par timer til lidt frisk luft, spiltræning og forhåbentligt lidt socialt samvær på golfbanen, mellem bygerne. Så prøv det og få mest for kontingentet.
I øvrigt: vintergolf lørdag kl. 10.00 og seniorgolf mandag kl.9.30

Fra baneudvalget

Der er i forbindelse med etableringen af vintergreens isat ny kopper med Ø 20 cm i stedet for de normale kopper. Det betyder, at spillerne fremover kan putte ud i stedet for at ”give” slaget inden for 1 putterlængde. Desuden er vintergreens klippet, topdresset, fejet og tromlet til en bedre standard end tidligere år.
Da det er hensigten at bibeholde vintergreens på samme steder i de kommende år, vil de hen over vinteren og i den kommende sæson blive plejet på stort set samme måde som sommergreens. Vi forventer derfor at kunne tilbyde spillerne betydeligt bedre vintergreens i vintersæsonen og at spilleforbud på sommergreens i tilfælde af morgenfrost eller dagsfrost således bliver respekteret.
Vi vil på denne måde kunne glæde os til fine sommergreens i det tidlige forår.
Baneudvalget
Go4
Helt så store som på billedet er de nye kopper ikke !

Siden sidst

1. dec. blev den traditionelle glöggmatch afholdt. 30 spillere trodsede vejret, der i øvrigt vat tørt men koldt, så der var indvielse af de ny vinterhuller, Søren Holm og Kurt Poulsen løb med palmerne, men der var så mange præmier og klap præmier at vist alle fik noget med hjem. EN HYGGELIG DAG som naturligvis blev afrundet med glögg og æbleskiver.
Gl¨gg og æbleskiver
7. dec. var det så vintergolfernes "Julefrokost" - arrangementet bliver på skift lagt i hænderne på forskellige. I år var det Ivar Knoth der var den "heldige", og han havde rigtig lagt sig i selen for at give alle deltagerne en kulinarisk oplevelse, måske med lidt hjælp fra Jenny. En rigtig mindeværdig oplevelse med en fantastisk stemning. Efter spisning og div. drikkevarer, var det så tid til den traditionelle nærmest flaget konkurrence (der blev slået fra klubhuset over søen til vinterflaget på hul 6). I tusmørket var Judith Mortensen den skrappeste og vandt således den udsatte 3 liters øl.
NB! der kan sikkert fiskes nogle bolde op fra søen, da alle havde 3 slag.
Julefrokost
images

Julegaveideer

Anny sælge stadig Golfhâftet og G5 kort.
mfg-logo-150
STØT VORE SPONSORER - DE STØTTER OS