LOGO2_321x150
Nyhedsbrev 3-11-2020
Husk_generalforsamlingen20
Generalforsamling 16/11 kl.17
Generalforsamlingen afholdes i Idrætscenter Midtfyn, derved kan vi undtages fra forsamlingsforbuddet, da vi kan sidde med min. 1 meters afstand og med ansigtet samme vej op mod en talerstol.
Der skal bæres mundbind ved ankomst, så husk at medbringe et.
Dagsordenen er udsendt i nyhedsbrev af 28/10
And

Superbrugsens Andematch

Turneringen blev afholdt i "corona mode", med løbende start og præmiefordeling i hver fligt. Så der var præmier til alle. Nr. 1 fik ænder, nr. 2 fik kyllinger, og nr. 3 fik vin.
Egentlig en fin løsning, men der burde måske være spillet foursome i stedet for greensome ved løbende start. De mange udslag på hvert hul, gjorde at de sidste starter var forsinket allerede før udslag. Deres afslutning var først mellem tusmørke og mørke.
Ellers var det en fin redning på turneringen.

Årets sidste match

glögg og æbleskiver
Glöggmatchen den 6 december.
Der vil blive spillet "scramble" på 3 mands hold. 9 eller 18 huller afhængig af vejret.
Tilmeldingen er åben på golfbox (slutter 3/12 kl. 18), hvor du kan læse om spilformen.
mfg-logo
G6-OEG
G6-HCA

G5-samarbejdet bliver til G6-samarbejde i 2021

2 nye klubber er kommet med, mens Sct. Knud har ønsket at udtræde.
Samarbejdet består herefter af
Barløseborg Golfklub
Blommenslyst Golfklub (ny)
Golfklubben Lillebælt (ny)
H.C.. Andersen Golfklub
Midtfyns Golfklub
Odense Eventyr Golfklub

Salget af kort har de senere år ligget stabilt omkring 750 svarende til omkring 25% af fuldtidsmedlemmerne. Spillerunder vil i 2020 slå alle tidligere rekorder og nærme sig 9500.
Med de nye muligheder forventer vi både stigning i solgte kort og spillerunder næste år.

Det nye G6-kort for 2021 vil være klar til salg omkring 20. november i klubberne. Prisen bliver kr. 1000,- og antal spillerunder hos hver klub begrænses til 10.

Kortet vil for 2021 være trykt i en ny farve ift. tidligere år. Sammen med kortet vil der blive udleveret en lille folder, som beskriver betingelserne for køb og anvendelse af G6-kortet.

Nærmere enkeltheder vedr. bestilling og udlevering af G6-kortet for 2021 vil blive kommunikeret ud, når kortene ligger i klubberne.
En ide til julegave måske.

G6-BBG
G6-GKL