LOGO2_321x150
Vintergolf 16-11-2020

Vintergolf i ny version

Covid-19 giver både udfordringer men også mulighed for at prøve nye ting - derfor introducerer vi nu vintergolf på BAG-9 for første gang i klubbens historie.

For at tilgodese Greenfee spillere, som gerne vil slå ud mellem kl. 10 og 12, fordele slid på banen og samtidig få trænet på de sidste 9 huller - vil vintergolf lørdag den 21. november blive afviklet på BAG-9.

Der laves løbende start fra hul 10 med første start mellem kl. 9.00 og 9.30 - starttidspunktet afhænger af hvor mange der tilmelder sig. Mange tilmeldte = tidlig start. Vi håber, at I vil tage lige så godt mod dette ekstra Covid-19 tiltag, som de første tiltag der blev lavet.

HUSK - Tilmelding i GOLFBOX senest fredag kl. 18.00

Afvikling - som de sidste par gange:
Scorekort vil ligge klar i klubhuset - SOM TAG SELV - tidligst 30 min. før første start.

Tag gerne et shot fra bardisken, så I kan holde varmen på turen rundt.

Betaling:
Kontantløs betaling ved deltagelse i november og december.
Der sendes i stedet for en mobil pay anmodning om betaling, for de gange
man har deltaget i løbet af de 2 måneder.
Denne anmodning udsendes i starten af januar 2021.

Vi tager så i januar stilling til, om dette skal fortsætte, eller om vi situationen taget i betragtning
kan gå tilbage til det gamle betalingssystem.

Vintergolf
mfg-logo-150