Andematch – præmier til alle

Der var trængsel på driving range, da der blev varmet op inden gunstart kl. 9.30

Der var præmier til alle 68 deltagere, da den årlige andematch blev afviklet søndag den 7. november 2021.

Superbrugsen havde doneret to gæs og 30 ænder, og klubben havde suppleret med 32 kyllinger – og til dem, der endte nederst i resultattabellen, var der små vinflasker, men næsten alle kunne gå derfra med et stykke fjerkræ i baggen.

Vejrudsigten lød i dagene op til matchen ikke så godt, men det endte med pænt solskinsvejr og kun et par små byger. Det blæste en del, og da banen også var endog meget våd, var det ret vanskelige forhold at spille under.

Nu mangler der kun en match i år, gløggmatchen den første søndag i december.

Der var også fyldt godt op i klubhuset efter matchen.

Gunhild Uth var med til at sørge for, at der kunne serveres varm suppe til alle.

Erik Jeppesen stod i spidsen for uddeling af de mange præmier.