For nybegyndere

Krokodiller på golfbanen

Søndag den 25. september afholdt ungdomsafdelingen en velbesøgt familiedag på golfbanen. Arrangementet var et tiltag for at få flere børn og unge til at spille hos os. Ikke mindst børn med familie, der spiller her i forvejen.

Som bekendt træner vi jo med børnene hver torsdag 16.30-17.30 og ungdom fra 17.30. Vi har en fin træning og et godt miljø, men ikke mindst for børnenes skyld vil vi bare rigtig gerne være lidt flere.
Og den bedste måde at få knyttet nye børn og unge til klubben er via familiebåndene til forældre, søskende eller bedsteforældre, som allerede spiller her.

På familiedagen var 11 forventningsfulde børn dukket op sammen med deres familier. I dagens anledning var der sat en lille krokodille-bane op i den ene side af vores fine nye driving range. Her spillede børnene i grupper de seks huller med forhindringer som kviksand, krokodillevand og junglekrat. Der var masser af gode slag, entusiasme og højt humør. De mindste børn slog med særlige snag-jern og tennisbolde, og de lidt ældre slog fine slag med rigtige golfbolde, både med køller, jern og puttere.

Alle kom banen rundt og godt i mål, og så var der kage og sodavand – og kaffe til de voksne. Og så skulle børnene – og deres forældre – da også lige øve sig og slå nogle flere slag fra boksene på driving range med gode råd og vejledning fra Andreas og co..

Alt i alt en rigtig god og inspirerende dag, som helt sikkert vil blive gentaget til foråret.

Nu går sæsonen på hæld, det bliver tidligt mørkt, og torsdag den 6. oktober er sidste træningsdag for børn og unge i år. Men der er stadigvæk altid mulighed for at komme ud og slå sammen med far, mor, bedstefar eller bedstemor og se, om man kan ramme den lille hvide kugle igen, så den fløjter flot gennem luften.

Mvh

Lars Dall-Hansen
Ungdomsformand