For nybegyndere

Her er nogle af deltagerne ved Golfens Dag sidste år.

Kære Nygolfer/begynder/jeg vil gerne prøve – M/K

Kært barn har mange navne, og uanset hvad vi kalder det, handler det i bund og grund komme i gang med golfsporten 🙂
Her i Midtfyns Golfklub har vi et godt tilbud til dig – 2 mdr. gratis prøvemedlemsskab med undervisning af vores egen Pro (træner) Andreas Søndergaard og regelundervisning for at tage golfkørekort.
Der er 3 måder at komme dertil:

Rekrut arrangement – Pris 299,- kr

Modtagelse på små hold (7-9 deltagere), vi har udstyr og faciliteterne klar, du skal bare have tøj på efter vejret. Der bliver god tid til at prøve udslag på driving range, lære om indspil og putting i en rolig atmosfære. Herefter går vi en tur på vores meget flotte bane og får ”rigtigt golfgræs” under fødderne samt kommer til at putte på de rigtige greens.
Efter forløbet med introspil og spil på banen går vi klubhuset og nyder en lækker tapasanretning med en lille forfriskning til. Her er der mulighed for at stille yderligere spørgsmål og blive prøvemedlem.

Vi håber at se dig på en af følgende dage:
Tirsdag den 12. april fra kl. 17.00 – 20.00
Søndag den 8. maj fra kl. 12.00 – 15.00
Søndag den 22. maj fra kl. 12.00 – 15.00
Søndag den 7. aug. fra kl. 12.00 – 15.00

Tilmelding:
Mail: mail@midtfynsgolfklub.dk eller via sms på tlf. 40 40 34 07

Golfens Dag d. 24. april 2022 kl. 10.00 – 13.00

Kom og prøv golfen af – vi stiller faciliteter, udstyr og medlemmer til rådighed så du kan slippe din indre golfer løs. Hav tøj på der passer til vejret, tag konen, manden, kæresten, børnene, naboen, kollegaen eller en god ven med, alle er velkommen.

Golfen Dag er et gratis åbent hus-arrangement, men vi råder jer til at møde op fra start for at få mest muligt ud af dagen.
Midtfyns Golfklub er efter arrangementet vært med en lille forfriskning i klubhuset hvor vi snakker videre og svarer på spørgsmål fra deltagerne. Her er der også mulighed for at blive prøvemedlem.
I klubben lægger vi meget vægt på det sociale liv og at skabe gode relationer blandt medlemmerne.
Vi håber det har vagt din interesse og glæder os til at se dig

Bare kom frisk ……

Den 3. mulighed for at kommer i gang er at sende en mail til mail@midtfynsgolfklub.dk med lidt oplysninger om dig selv, så vi kan finde det rigtige hold du kan starte på.
Vi har mange forskellige hold, f.eks. begynderhold, børne- & ungdomshold og elitehold.
Endvidere har vi mange klubber i klubben hvor det sociale liv og gode relationer også skabes.

Download pdf-fil om begynderforløbet (opdateret 12. maj 2022)

Begynderforløb MGK 2022 - opdateret
Download 10 downloads 29.6 KB

En herlig eftermiddag

Der var dyb koncentration, smil, grin, frustration og alvor ved klubbens rekrut-arrangement søndag den 8. maj. Der blev også tid til af komme på rigtig græs og prøve kræfter med vores skønne bane.

4 er blevet prøvemedlemmer og derfor søger vi fortsat mentorer til disse begejstrede ”nygolfere”, vi i fremtiden kan møde i klubben. Kontakt gerne rekrut-/ begynderudvalget for nærmere info.

rekrut_et
rekrut_to