G6-samarbejdet fortsætter i 2022

G6-samarbejdet mellem de 6 fynske golfklubber Barløseborg Golfklub, Blommenslyst G6-samarbejdet fortsætter i 2022
G6-samarbejdet mellem de 6 fynske golfklubber Barløseborg Golfklub, Blommenslyst Golfklub, Golfklubben Lillebælt, H.C. Andersen Golfklub, Midtfyns Golfklub og Odense Eventyr Golf fortsætter i 2022.
Ordningen indebærer, at fuldtidsmedlemmer ved køb af et G6 medlemskab kan spille gratis og ubegrænset på de nævne baner. 2021-begrænsningen på 10 runder er væk.
Bestræbelserne på at lave en fælles fynsk ordning lykkedes ikke i denne omgang.
Det nye G6 medlemskab for 2022 er klar til salg. Prisen er forhøjet med kr. 100,- til kr. 1.100,-. Forhøjelsen går alene til hjemmeklubben. Bestil på kasserer@midtfynsgolfklub.dk og indbetal beløbet kr. 1.100,- på MobilePay nr. 93022.
Det hidtil kendte bag-mærke bortfalder. I stedet vil ved køb blive sendt en mail som kvittering, hvor også betingelser for anvendelse af G6 medlemskabet fremgår.