Loader

Gebyr – TPL Golf – Black Week tilbud – Køb G6 nu

Gebyr for opkrævning gennem Betalingsservice.

Det har indtil nu været gratis for vore medlemmer, når de tilmeldte kontingentbetaling til Betalingsservice. Da klubben betaler til Betalingsservice, og da gebyret fortsat stiger, har vi besluttet fremover at opkræve gebyret hos medlemmerne. Ved næste kontingentbetaling opkræves kr. 9,75 i porto/gebyr. Såfremt man ikke er tilmeldt Betalingsservice betales fortsat kr. 50 i porto/gebyr.

TLP Golf

TLP Golf er sponsor i Midtfyns Golfklub, og bidrager årligt med gavekort for kr. 10.000. Desuden giver TLP Golf rabat på køb til vore medlemmer. Rabatkode: Midtfyns10. Støt alle vore sponsorer. De støtter os.

Black Week tilbud

Black Week-tilbud på Golfamore-kortet 2024 Kampagne den 17.11.23 til den 27.11.2023. Spar penge på næste års runder med Golfamore-kortet (Golfhæftet). Golfamore fejrer Black Week med årets bedste tilbud, hvor du får PLUS på købet (værdi 200 kr.), og hvis du køber 2 Golfamore-kort, får du også en gave på købet. I år er der seks rigtig fine gaver at vælge imellem, men det er først til mølle, så køb i dag for at sikre dig din yndlingsgave! Med Golfamore-kortet kan du spille golf til halv greenfee på over 1300 golfbaner i over 20 lande i Europa. Hvis du allerede har købt Golfamore-kortet til dig selv, er der helt sikkert nogen, der elsker golf lige så meget som dig, som du kan give et Golfamore-kort til. Hvorfor ikke som julegave? Perfekt gave at give til den golfgale! Gave og PLUS på købet! Vælg mellem to tilbud: 1. Køb 1 Golfamore-kort 2024 og få PLUS på købet 2. Køb 2 Golfamore-kort 2024 og få PLUS med begge kort (værdi 400 kr.) OG en ekstra gave Kontakt klubben på info@lim-fugeprodukter.dk eller bestil her på hjemmesiden.

G6 for 2024

Det nye G6 for 2024 medlemskab er klar til salg. Medlemskabet, der giver ret til gratis spil på 6 fynske baner kan nu købes i klubben. Det koster for 2024 uændret kr. 1.100,-. Her på hjemmesiden kan du se nærmere om bestilling/betaling/kvittering/vilkår. KØB NU – så du er klar til den nye sæson. En julegaveide måske!