Loader

Hilsen fra Andreas

Eftersom jeg stopper min trænergerning i Midtfyns Golfklub, vil jeg takke alle jer medlemmer for de mange hyggelige og sjove timer vi har haft sammen på træningsbanen. 3 år i klubben har budt på mange fantastiske bekendtskaber og venskaber. Det vil jeg altid værdsætte.

Fremtiden byder på et spændende projekt, hvor Moa og jeg arrangerer golf & vin rejser. Det er en oplagt mulighed at dulme golfens frustrationer med gastronomi og vin efterfølgende. Lige nu rejser vi igennem Europa og rekognoscerer. Det har allerede åbnet nogle døre i Mosel, Champagne og Bourgogne. Pt er vi i Frankrig, hvor vi bliver forkælet af det franske køkken igen og igen.

I kan følge med i vores rejse gennem vinmarkerne og golfbanerne på både Facebook og Instagram.

Følg os på Facebook: