Kontingent, indskud og medlemskategorier i 2024

Junior, 12-18 år 1.000 90
Mini, 0-11 år 300 89
Familie: 2 fuldtids voksne (samme husstand) mini og junior gratis
Flexmedlem (Der betales normal greenfee hver gang)
Flexmedlem 12 (26-45 år og over 80 år, inkl. 12 personlige greenfee billetter pr. år)
Prøvemedlem i 2 mdr. inkl. Træning og teoriundervisning
Aldrig spillet golf ( modregning ved indmeldelse)
Golfkendskab ( modregning ved indmeldelse)
Langdistance, uden ret til at medbringe gæst til reduceret greenfee 2.000 89
Passiv 500 0 0

Øvrige oplysninger om medlemskategorier og kontingent

Rediger
●Kontingentet, betales forud for ½ år ad gangen i januar og juli sammen med det til enhver tid gældende DGU-kontingent. Ved indmeldelse betales der kontingent incl. til DGU fra den måned man melder sig ind og frem til halvåret. Derefter betales ½ årligt kontingent incl. DGU kontingent.
●Alle medlemskategorier giver ret til frie bolde på drivingrange.
●Seniormedlemskab (dog ikke flexmedlemskaber) giver ret til at tage én gæst med pr. runde til prisen som Den Fysnke Ordning p.t. kr. 300.
●Langdistancemedlemskab forudsætter bestyrelsens godkendelse af DGU-hjemmeklub. Kontingent for langdistancemedlemskaber betales forud for 1 år ad gangen. Såfremt indmeldelse sker i løbet af året betales der kun kontingent fra den måned man melder sig ind.
●Flexmedlemskab giver ingen ret til rabatordninger på greenfee, herunder til den Fynske greenfeeordning, eller erhvervelse af G6-kort. Flexmedlemskab giver ret til greenfee-spil på baner, hvor dette accepteres. Kontingent for flexmedlemskaber betales forud for 1 år ad gangen i januar. Såfremt indmeldelse sker i løbet af året betales der kun kontingent fra den måned man melder sig ind.
●Nye medlemmer, seniorer og ungdom, der ikke tidligere har været medlem af en golfklub, eller prøvemedlem i Midtfyns Golfklub er berettiget til 5 fællestræningslektioner og teoriundervisning. Enkeltlektioner kan tilkøbes. Bestyrelsen kan periodisk indføre gratis prøvemedlemskab som del af en aktivitet.
●Ved udmeldelse pr. 30.06 eller 31.12. og efterfølgende genindmeldelse i løbet af halvåret, betales der fuld kontingent for dette halvår, og ikke som normalt forholdsmæssigt fra den måned indmeldelsen sker.
Øvrige oplysninger indskud:

●indskud betales i én rate
●Ungdom, juniorer, mini og passive betaler ikke indskud.

Persondataforordning
Der henvises til ”Privatlivspolitik for Midtfyns Golfklub” på klubbens hjemmeside:
Midtfynsgolfklub.dk

Medlemskabet i klubben er bindende i mindst et år fra indmeldelse. Udmeldelse skal ske med 2 mdrs. varsel til den 30.06 eller den 31.12

Prøvemedlemsskab (2 måneder med mulighed for spil sammen med din mentor)
Personer som aldrig har spillet golf: 500 kr.
Personer som har golfkendskab (beløb modregnes ved indmeldelse): 800 kr.