Nyheder fra klubben

Driving range klar

Så er arbejdet med at vende drivingrange, så vi fremover skal slå ud fra de nye udslagsmåtter tæt ved klubhuset, så langt fremme, at al øvelse på driving range nu skal ske fra denne ende og det er forbudt at slå ud fra den anden ende, den, der ligger ved siden af hul 1.

Der er blevet flere pladser, sat bander op mellem hver måtte, og der er indkøbt nye måtter og nye bolde.  Rundt om på rangen er der sat flag med forskellige farver på, så man har nogle længder at slå efter.

Desuden er der indkøbt og opstillet en vaskemaskine til boldene, så vi også i regnfulde tider kan slå til rene og nye bolde.

Den officielle indvielse af rangen kommer senere.

 

 

Vellykket turnering

Flaget var helst og bannerne var sat op rundt om.

Søndag den 21. august var tiden kommet til den årlige turnering med Golfexperten som sponsor. Turneringen blev afviklet med knap 60 deltagere i rigtigt sommervejr – dog var der lidt vind til at drille spillerne.

Butikschef Martin Sørensen, Golfexperten i Odense, var blandt deltagerne, og han havde også taget mange fine præmier med til de bedste i hver af de tre rækker – samt til dem, der kom nærmest hullet på alle par 3- huller.

Bent Buur blev bedst i A-rækken, der spillede slagspil efterfulgt af Carsten Høyer og Carsten Storgaard. I B-rækken vandt klubbens formand, Anne-Mette Nordtorp efterfulgt af Ulrik Meyer og Anne-Grethe Hansen. I C-rækken vandt Pia Lykkegaard efterfulgt af Michael Bo Jensen og Laila Skovø. Du kan se mere på Golfbox under turneringer.

Den 27. og 28. august gælder det klubmesterskaberne. Du kan stadig nå at melde dig til.  Og derefter følger:

Nielsens Open – 4. september
Afslutningsmatch (sponsor Møllegårdens Vinimport) – 9. oktober
Andematch (sponsor Superbrugsen) – 6. november
Gløgg-match – 4. december

Læs mere om den enkelte match og tilmeld dig via Golfbox.

Martin overrækker præmie til Anne-Mette

Carsten fik også en præmie af Martin fra Golfexperten.

Sten Lunde (til højre) stod sædvanen tro for afvikling af turneringen.

Plads på sidste begynderhold

Andreas har det overordnede ansvar for træning af nybegyndere men kan stadig bruge flere mentorer

Andreas har det overordnede ansvar for træning af nybegyndere men kan stadig bruge flere mentorer

I år har begynderudvalget, for første gang, forsøgt at finde nye, potentielle, medlemmer via Facebook. Så hvis du er stødt på en annonce på Facebook og har undret dig – så er det derfor.

Det er en ganske effektiv måde at søge nye medlemmer, og der kommer mange henvendelse, når annoncen er aktiv, hvilket den har været op til opstart af vores begynderhold, som der er 3 af i år. Det sidste starter den 16.8, og der er stadig plads til flere, hvis du skulle kende en, der kunne være interesseret. Husk på, det er 100% gratis.

Nybegyndere, mentorer og hjælpetrænere
Vores første hold, som er det eneste, der endnu er afsluttet helt, var der 14 deltagere på, og alle 14 har efterfølgende meldt sig ind. Dette sker kun med et godt samarbejde i klubben, og især af vores mentorer og hjælpetrænere, der har den direkte kontakt med prøvemedlemmerne. Så stor, stor tak for jeres uvurderlige indsats.

Nye, og flere medlemmer, er klubbens vej til at generere midler til fortsat udvikling af klubben. Vi har mange ideer og ønsker, som alle koster mange penge og har derfor brug for at øge klubbens medlemstal.

Derfor søger vi kontinuerligt efter nye mentorer, så vi kan tage imod vores nye prøvemedlemmer bedst muligt, så de også melder sig ind.

Hvad forventes af en mentor?

En mentorrolle er ikke særligt krævende. Det er forventningen, at en mentor er tilknyttet 6 uger, og at der sættes tid af til at spille sammen, ca. 1 gang om ugen. Herefter skal vores nye medlemmer sluses over i “klubber-i klubben” tilbud, så de selv kan finde nye spillekammerater. I må jo også gerne spille sammen efter de 6 uger, men så er det ikke som mentor, men som nye golfvenner.

Vi tager imod med kyshånd, hvis du kunne tænke dig at prøve at være mentor, og vi tager meget gerne en snak om, hvad rollen præcist indebærer, så du er godt rustet til opgaven, inden du evt. siger ja til at prøve.

Hvad forventes af en hjælpetræner?

En hjælpetræner hjælper vores faste træner, Andreas, når der er mange deltagere på begynderholdene. Det drejer sig om 1-2 gange på en måned, da hjælpetrænerrollen deles af flere.

Andreas har naturligvis det overordnede ansvar og er garant for faglighed og kvalitet i træningen. Hjælpetræneren får små opgaver af Andreas, fx. på putting green eller hjælpe med at rette et grip til. Så det er ganske små, men vigtige opgaver, der gør, at vore prøvemedlemmer føler sig velkommen og set, hver gang til træning.

Vi vil også være glade for at tage godt imod nye hjælpetrænere. Det er faktisk rigtigt sjovt.

Mvh. Begynderudvalget

Karsten, Lars, Christian og Søren

Medlemslån indfries

Da klubben gennem flere år har haft en god indtjening, og desuden har en god likviditet, har bestyrelsen besluttet at indfri medlemslånet som p.t. har en restgæld på kr. 126.750.

Medlemslånets restgæld med renter indfries ultimo juli 2022, og vil være på konto senest den 31.07.2022.

 

Så lykkedes det – efter 56 år

Ivar viser glad og stolt bolden frem.

Det var en glad Ivar Knoth, der søndag den 17. juli i godt vejr og høj sol kunne glæde sig over for første gang, efter at have spillet golf i 56 år, at få en hole-in-one. Det skete på hul 2 på vores egen bane.

Han fortæller om slaget, at han ramte bolden godt med et 7-jern. Flaget stod i bagkanten, og afstanden til flaget var 135 meter. Han kunne dog ikke se bolden slå ned, så da han nåede op på green, begyndte han at lede efter sin bold bagved greenen, da den ikke så ud til at ligge på green. Den var heller ikke bagved, så han checkede lige hullet – og der var den.

Ivar spillede søndag formiddag i en fire-bold, der bl.a. talte hans hustru, Jenny.

Til lykke med det flotte slag.

Makeover af vores klublokale

Hus- og serviceudvalget informerer om, at klublokalerne er planlagt til at skulle males i påsken. Dette betyder samtidig startskuddet til en større makeover af vores klublokale, så det forhåbentligt ikke helt så meget ligner et hjørne af et maskinhus – selv om det jo er det, det er.

Som forberedelse til malerarbejdet, bliver ALT, der kan fjernes fra væggene, fjernet. Det betyder, at der i en kort periode ikke vil være “klubber i klubben” tavler i lokalet. Så en opfordring til klubformænd/-kvinder om at tage jeres information ned og gemme det til senere ophæng, når tavlerne igen er tilgængelige.

Dette kommer til at give lidt gener for alle medlemmer og gæster, da der vil blive lukkedage af hele klubhuset – men dette vil blive meldt ud, når man booker tid i Golfbox.

Men, men, men…. Alt bliver godt og forhåbentligt bedre, end det er nu. Glæd jer. Det gør vi 🙂

Husudvalget står til rådighed for spørgsmål.

Ny aktivitetskalender

Midtfyns Golfklub har nu oprettet en aktivitetskalender her på hjemmesiden, så du fremover får mulighed for at se alle aktiviteter i klubben og på banen – ud over de turneringer, som du kan se i Golfbox. Det kan være skolebesøg, sponsor-arrangementer, regionsmatcher, Golfens Dag, træning for begyndere o.s.v.

Hvis du som medlem af Midtfyns Golfklub gerne vil have vist noget i kalenderen, så kan du skrive til bestyrelsesmedlem Niels Windfeld-Lund på nwl@microting.com og oplyse følgende i mailen:

Titel
Dato
Starttidspunkt
Sluttidspunkt
Beskrivelse
Er din aktivitet relevant, vil den blive sat på kalenderen.

Du finder kalenderen ved at klikke her – den ligger under det overordnede menupunkt der hedder Info

VIP-golfevent i MGK

Overrask en, du holder af, med et VIP-golfarrangement i Midtfyns Golfklub. Vi har enkelte ledige pladser til vores særlige VIP-golfevent, der afholdes følgende to dage:

tirsdag den 12. april kl. 17.00 – 20.00
søndag den 8. maj kl. 12.00 – 15.00 – en rigtig fin Mors dags gave.
Køb en billet til 1 eller 2 af dem, du holder af, og glæd dem med et dejligt arrangement med vores Pro Andreas. Han vil give god instruktion på driving rangen og banen på små hold (op til 9 pers. i alt).

For kun 299,- kr. kan du købe adgang til disse events, og det er inkl. en lille tapas i klubhuset efterfølgende.

Tilmelding: via mail til mail@midtfynsgolfklub.dk eller sms på tlf. 40 40 34 07.

Mentorer og hjælpetrænere søges

En ny sæson står for døren, og rekrutteringsudvalget er i fuld gang med at planlægge arrangementer, der kan skaffe nye medlemmer. Nye medlemmer skal støttes i opstarten på deres kommende golfkarriere, og her vil vi gerne have din hjælp. Kunne du tænke dig at være mentor for én eller flere nye spillere?

Måske kunne du tænke dig at være hjælpetræner under Andreas Pro’s kyndige vejledning. Andreas sørger for at instruere dig i, hvad der ønskes trænet….og du kunne evt. aflure et par tricks 🙂

Vi holder informationsaften tirsdag den 19. april kl. 19.30 i klubhuset. Her vil Andreas fortælle om, hvad og hvordan vi bedst, i fællesskab, kan hjælpe de nye medlemmer godt i gang med deres kommende golfliv i vores klub. Kom frisk og hør hvilke herlige muligheder, der er. Vi glæder os til at starte op på en ny sæson med nye medlemmer, der skal integreres i vores dejlige klub, men vi behøver din hjælp.
PS. Vi vil gerne have 1-2 mere med i udvalget. Hvis det har din interesse, så sig til.

Med venlig hilsen

Andreas Pro og Rekrutterings- & begynderudvalget

1 2 13