Jeg vil gerne tegne et prøvemedlemsskab af Midtfyns Golfklub

Jeg accepterer hermed, at jeg i forbindelse med mit prøvemedlemskab kan kontaktes telefonisk af andre medlemmer fra Midtfyns Golfklub med henblik på at sikre, at jeg får det bedste ud af mit prøvemedlemskab. Dette kan eksempelvis være med information om ekstra træning, for at høre hvordan jeg oplever mit prøvemedlemskab eller andre forhold vedrørende mit prøvemedlemskab. Dette samtykke gælder kun under prøvemedlemskabets varighed. Jeg kan på ethvert tidspunkt tilbagekalde dette samtykke ved at henvende mig i Midtfyns Golfklub, sende mail til kasserer@midtfynsgolfklub.dk eller ringe på telefon 40963951.

Der henvises til ”Privatlivspolitik for Midtfyns Golfklub” på klubbens hjemmeside: www.Midtfynsgolfklub.dk