Vores pro/træner

Andreas Søndergaard er  klubbens pro.
Andreas er 32 år. Han har spillet golf siden har var 13 år og har været aktiv som træner siden 2011 i flere forskellige klubber. Golfsporten har været en stor del af hans liv, og han brænder for spillet og elsker at videreformidle den viden, har har om spillet til sine elever.
Andreas er oprettet i ProPlanner i Golfbox, hvor klubbens medlemmer kan booke ham:

Tirsdag og torsdag i tidsrummet fra kl. 13-20 og søndag fra kl. 9-11.

Klik på ‘Find en Pro’ på din forside eller på ‘Lektioner’ i menuen i venstre side når du er logget ind.
En lektion er på 25 minutter og koster 225 kr. inkl. moms.
Andreas kan også kontaktes på mobil 6146 1858.
Du kan også få inspiration og følge Andreas på Andreas Søndergaard Golf på Facebook.

Kurser v. Andreas Søndergaard

Husk, at der er rig mulighed for at få rigtig god træning ved klubbens træner Andreas Søndergaard.

Du kan booke individuelle lektioner eller deltage på nedenstående kurser. Booking sker via Golfbox.

OBS? Nyt tilbud om kursus, hvor Andreas tager dig med ud på banen.