Loader

Interessant netværksmøde på JEROS A/S

Evita Rosdahl fortalte under kaffen de cirka 20 deltagere i mødet om firmaet.

Evita Rosdahl, indehaver og direktør for JEROS A/S på Nyborgvej i Ringe, var onsdag den 26. februar 2020 vært for det månedlige netværksmøde for Midtfyns Golfklubs sponsorer. Cirka 20 deltog i mødet og fik en interessant introduktion til virksomheden fulgt af en rundvisning.
Evita Rosdahl fortalte om virksomhedens historie og udvikling frem til i dag, hvor den er en af de største i Ringe med ca. 60 ansatte.
JEROS A/S blev grundlagt i 1963 i Odense, hvor man startede med at producere pladerensere, som hovedsagligt blev afsat på det danske marked. Evitas far, Knud Rosdahl, var ingeniør og fandt en bedre og nemmere måde at rense plader i et bageri på. Så var man i gang, og i 1970erne opbyggede man et net af forhandlere over hele Europa.
Siden 1972 har JEROS A/S også specialiseret sig i produktion af opvaskemaskiner. JEROS opvaskere bliver tilbudt i forskellige modeller og størrelser til brancher som bagere, konditorer, slagtere, catering, fast-food, fisk- samt fødevareindustrien m.m. JEROS opvaskere bliver eksporteret til hele verden. Produktprogrammet spænder bredt fra servicevaskere, grovopvaskere, gennemløbsmaskiner samt kassevaskere, der er modulopbygget således individuelle løsninger kan tilbydes den enkelte kundes behov.
90 procent af produktionen går til eksport.

Flyttede til Ringe i 1989

I 1989 flyttede fabrikken til Nyborgvej i Ringe, hvor der tidligere havde været Kvægtorv, og i 1993 blev der opført et nyt domicil på stedet.
– Vi er meget glade for og stolte over at være i Ringe, og beliggenheden tæt ved motorvejen er ideel, sagde Evita, der først i 2012 købte sig ind i firmaet.
– Vi er i alt ca. 60 ansatte, og vi udgør et godt team, hvor alle er vigtige led i processen. Vi gør også meget ud af at informere vores medarbejdere, bl.a. via skærme rundt om i produktionen, hvor man kan se en masse relevant information. Det er f.eks. rart at vide, hvor den maskine, man er med til at fremstille, skal hen i verden bagefter.

Det er håndværk

Evita Rosdahl betonede, at der ikke er tale om samlebåndsarbejde. Det er håndværk, og skal man klare sig i konkurrencen, er kvaliteten selvfølgelig vigtig, men også, at man kan levere lige den vare, kunden har brug for. Så JEROS har tilbehør, så man kan løse alle opgaver, og blandt kunderne er nogle af de helt store virksomheder i Danmark og i udlandet så som Arla, Kohberg, COOP, Nestlé, Orkla, Lindt og mange flere.
For alle virksomheder og ikke mindst de store er hygiejne og sikkerhed af stor betydning. De kan ikke tåle en fødevareskandale.
– Og vi kan levere hygiejne og sikkerhed, fortalte Evita Rosdahl, der også er sikker på, at Brexit ikke vil få negative konsekvenser for et firma som Jeros.
– Vi kan levere en arbejds- og tidsbesparende automation, som der bliver endnu mere brug for fremover i England. Rusland er således også blevet et stort marked for JEROS , fordi der har været efterspørgsel på mandskabs- og tidsbesparende udstyr.
Evita Rosdahl fortalte også om arbejdet med at få unge ind i firmaet.
– Vi gør meget for at få de unge til at kigge vores vej og få en faglig uddannelse. Her i firmaet er alle engagerede og spiller en værdifuld rolle, sagde Evita Rosdahl.

 

[easingslider id=”2390″]