Loader

Klar til regionsgolf 2023

Snart går vi mod lysere tider, og foråret er på vej. Derfor er vi i fuld gang med at klargøre sæson 2023 turneringer i REGIONSGOLF.
Midtfyns Golfklub har i år igen tilmeldt 8 hold, og det er vi stolte af. Her er de hold du kan vælge at spille på:
D1 (handicap 23,5 og opefter)
D2 (handicap 23,5 og opefter)
C1 (handicap 18,0 og opefter)
C2 (handicap 18,0 og opefter)
B1 (handicap 13,0 og opefter)
1 Superveteranhold B – mænd skal være fyldt 70 kvinder 65 år eller mere i 2023.
1 Superveteranhold C – mænd skal være fyldt 70 kvinder 65 år eller mere i 2023.
1 Seniorhold B- mænd skal være fyldt 50 kvinder 45 år eller mere i 2023.
I alle kampe spilles der hulspil fra scratch og et hold består af 2 damer og 4 herrer, idet der spilles
3 herresingler, 1 damesingle og 1 mixed foursome. Turneringerne starter primo april måned.
Du kan læse meget mere om Regionsgolfen på vores hjemmeside.
Er du interesseret opfordrer vi dig til at tilmelde dig direkte til kaptajnen på det hold du ønsker at spille på.
Dette gøres på følgende måde:
Her på hjemmesidenkan du finde kontaktoplysninger på alle holds kaptajner. Se under menupunktet Turneringshold og derefter Regionsgolf. Ring eller skriv til kaptajnen. Nogle kaptajner opsætter tilmeldingslister på opslagstavlen i klubhuset. Vi glæder os til at se dig og komme i gang med turneringen.
Sidste frist for tilmelding til kaptajnerne er 15.februar 2023.
”Vi spiller for at vinde – men har det sjovt – og kan tåle at tabe en enkelt kamp”
Regionsudvalget ved Kurt Poulsen