Ikke i brug – Seniorklubben Mandag Morgen

Målsætning

 

Seniorgolf Midtfyns Golfklub.

Formål:

”Klub” i klubben til fremme af golfspillet og socialt samvær for seniorer (50+)

Målgruppe:

Klubbens seniormedlemmer med gyldigt DGU kort og Hcp på max. 72.

Golfspillet:

Primært 9 huller med Gunstart. Der spilles 9 huller løbende (d.v.s. at hvis man starter på hul 4 sluttes på hul 12). Holdene sammensættes afhængig af deltagerantal og matchform.

Spilledage:

Primært mandage i den af udvalget fastlagte spilleperiode. Der afvikles venskabsmatcher hjemme eller på fremmede golfbaner. Datoerne for disse vil blive sat op i klubhuset samt vist på klubbens hjemmeside.

Mødetidspunkt:

Matchfee, pt. kr. 10,- skal være indbetalt kl.: 08.45. Lodtrækning foretages herefter. Spillet starter, når holdene er klar på de respektive huller.

Præmier:

Der spilles i Dame og Herre grupper. Vinpræmierne uddeles i hver gruppe efter princippet 1. flaske mindst 6 deltagere, 2. flaske mindst 16 deltagere o.s.v. (herrerækken).  for damerækken ved mindst 4 – 14 -24 deltagere o.s.v.

En deltager kan kun få 1 vinpræmie af disse pr. måned. Der udtages en månedsvinder blandt både Dame- og Herredeltagere, som modtager en vinpræmie. Månedsvinderne findes udfra den enkeltes 3 bedste scores i måneden. Der udtrækkes klappræmier blandt de tilstedeværende efter hver match. Vindere af vinpræmier kan ikke deltage i dagens klappræmie. Der er ligeledes vinpræmie ved “Birdie” og “Hole in One”.

Resultater

Efter de ni huller samles de fleste i og ved klubhuset til socialt samvær og præmieuddeling

et-mm
fire-mm
toer-mm
tre-mm
PlayPause
previous arrow
next arrow

Venskabsmatcher og ture

I år er begge vore venskabsmatcher på udebanen.

Vi skulle besøge af Langesø mandag d.4 maj, – p.g.a. covid19 er matchen udsat . NY DATO 10 AUGUST. –  Vi skulle i år forsvare pokalen, hvilket aldrig har været let på Langesøs bane. Og vi måtte efterlade den derude, men vi kommer stærkt igen næste år på vores hjemmebane.

Fåborg matchen bliver d.7 september – vi har aldrig tabt til Fåborg så det forpligter jo. Tilmelding til matchen på “golfbox”

SENSOMMERTUR

SENIORKLUBBEN – MANDAG MORGEN

Onsdag den 19. og torsdag den 20. august

Onsdag spilledes Ikast golfklub med start kl. 10:30. Vejret og banen var meget fine og alle nød de fine udsigter som specielt bag-9 gav.

Efter matchen kørtes til Brædstrup, hvor overnatningen foregik på PEJSEGÅRDEN.

Præmietime m. velkomstdrink er et fast islæt – derefter 3 retter festmiddag der som sædvanligt var fint.

Derefter hygge  i kælder baren med  bowling og snak, indtil det var tid til at trække sig tilbage og få lidt søvn inden næste dags anstrengelser

Torsdag morgen var der morgenbuffet fra kl. 7.00. I receptionen fik vi så en  sandwich ”to go” + vand .

Så til Juelsminde golfklub, hvor der var gunstart kl.10.00. Desværre var vejret ikke helt så godt som om onsdagen, der var masser af paraplyer som blev luftet, men den generelle temperatur gjorde at det var OK selv om banen var ret krævende. Efter matchen og præmieuddeling i golfklubbens klubhus, gik det hjemad fra endnu en vellykket sensommertur.

 

 

Nyheder m.m.

Mandag morgen om vinteren

Seniorklubben måtte som bekendt aflyse den planlagte afslutningsturnering. Den berammede generalforsamling er dermed udskudt til foråret. Bent Sørensen ønskede at forlade udvalget. De takkede for en god indsats med en…

Venskabsmatch med Faaborg

Mandag d. 7. september er det tid til årets venskabsmatch med Faaborg. Turneringen har online tilmelding. Tilmelding på Golfbox : Gå ind på Klubturneringer, – vælg åbne turneringer,- i modulet…

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet for Mandag Morgen

Mandag morgen udvalg

Dorte-res200x200

Dorte Larsen
Tlf.: 20 72 72 25
dorteschreiberlarsen@icloud.com

Birthe-Jeppesen200x200

Birte Jeppesen
Tlf.: 23 43 60 46
birte.jeppesen@mail.dk

Kirsten Nielsen200x200

Kirsten Nielsen
Tlf.: 30 31 14 07

erik@wonge.net

Peter-Larsen 200x200

Peter Larsen (sekretær)
Tlf.: 22 99 54 97
peter100347@gmail.com